Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Numai Dumnezeu stie cum scrie in inimi, El fiind singurul cunoscator al inimilor. Chiar si de ne-ar spune cum face, tot n-am pricepe asa ca ne-a spus doar ceea ce putem noi pricepe: faptul ca prin Noul Legamant a pus Legea Sa (a iubirii) in inima si cugetul oamenilor ca sa nu mai aiba nevoie sa il invete vecinul, si faptul ca nu isi mai aduce aminte de greselile trecute in asa fel incat sa nu li se mai strapezeasca dintii copiilor pentru agurida mancata de parinti.
|
gresit ...printr-o singura modalitate a facut-o si se numeste BOTEZUL CU APA SI DUH SFINT .le-a zis APOSTOLILOR ŽŽ MERGETI SI BOTEZATI IN NUMELE TATALUI , AL FIULUI SI AL SFINTULUI DUH ŽŽ ... asadar eram convins ca nu stii , de asta te-am lasat ATUNCI sa aberezi in voie cind ai scris un text lung si de doi lei ... cind te-am intrebat ce parte discutam nu ai ales nici una pentru ca nu erai in stare SA O APROFUNDEZI ... si uite acum cum te prind din nou cu minciunile .... sectaro cazi in orice capcana pe care ti-o intind , de asta incerci sa ma ignori .... stii ca vrajelile la mine nu tin

MULTA IUBIRE
asadar daca un copil nu e botezat cu apa si cu duh sfint ( atentie ca botezul la catolici facut prin stropire este o mare timpenie si incalca Sfinta scriptura - dar pun pariu ca nu stii unde , de crezi ca ecumenismul e ok ) el nu poate primi legea noua in el .... la revedere din start ....asadar sectarii sunt pierduti DIN START in erezie .... ei nu au duhul .... de asta apar interpretari MINCINOASE de la ei si tatal minciunii ....

multa iubire