![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deosebit de educative povești!
Felicitări, Delia31, pentru inițierea acestui topic! Aș dori să vă împărtășesc o scurtă povestioară cu tâlc, pe care am primit-o pe email de la cineva drag, acum mai multă vreme. Nădăjduiesc să vă fie de folos! [SIZE=2][/SIZE]Intr-o zi, un tata bogat si-a dus copilul > sa-si petreaca o noapte la o familie foarte saraca, cu > scopul de a-i arata acestuia realitatile vietii oamenilor > care nu au bani. > > La intoarcerea acasa, tatal l-a intrebat > pe copil despre ceea ce crede in privinta experientei > traite, iar acesta i-a spus: > "Tata, a fost o experienta foarte > buna. > > Am invatat ca noi avem un caine, iar ei > au patru caini, noi avem o piscina, iar ei au lacul > intreg, noi avem un acoperis luminos, iar ei au cerul cu > stelele si luna, noi avem o veranda si o gradina frumoase, > iar ei au padurea intreaga. > > Ei au prieteni adevarati care ii iubesc, noi avem doar > relatii superficiale, oameni interesati de > avantaje." > Tatal sau incremeni la cele auzite, iar > fiul incheie: > "Iti multumesc, tata, ca mi-ai > aratat ce saraci suntem!" > > Pentru tine, prietenul meu drag: Cand > masuram ceea ce avem, rezultatele sunt perceptia noastra > despre viata. > > Daca avem dragoste, prieteni, sanatate, > simtul umorului si gandire pozitiva, avem totul in viata. > Daca apreciem oamenii pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea > ce poseda, atunci avem perspectiva lui Dumnezeu . Poti fi > bogat din punctul de vedere al lumii si foarte sarac din > punctul de vedere al lui Dumnezeu . Ceea ce conteaza si > ramane vesnic este ultima varianta. Restul, azi e, maine nu > e! > > Gandeste-te un moment si decide: > > ESTI BOGAT SAU SARAC?"[SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Doamne ajută![/SIZE]
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noapte buna ,va iubesc | iustin10 | Generalitati | 38 | 07.11.2010 02:04:21 |
Se schimba ora la noapte | florinbrasov0 | Generalitati | 8 | 31.10.2010 21:53:35 |
rugaciune ptu alungarea diavolilor... la miez de noapte | gheorghie | Rugaciuni | 6 | 28.07.2010 16:26:31 |
Spaima de asta noapte | clementia | Generalitati | 21 | 09.10.2009 11:05:13 |
Poveste din Rai | silverstar | Generalitati | 6 | 22.01.2007 21:14:26 |
|