![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Tu , Maica mea Sfanta ,
Stii tot despre mine. Maica , Stii sigur cum sunt ! Ma iubesti cand fac bine Si-mi porti de grija Ca sunt pe pamant. Trei lucruri m-au ranit Cel mai tare in viata : Minciuna , politica , oamenii rai ! Sarut cu smerenie Preasfanta-ti fata. Ma scoate , Maica , Nevrednica cum sunt din nevoi. Am mers doar prin bezna , Caci nu Te aveam. Dar, Ingerul bun Mi Te-a dat felinar , Lumina sa-mi fii , Iar acum eu Te am , In ce-a mai ramas Din viata traita in zadar. Lumina din zorii de zi Pe pamant este dulce Si toate-s frumoase Si proaspete-n zori. O ! Cum vor fi oare In Rai cand s-or duce Cei vrednici , vor straluci Purtati de Ingeri pe nori! Dar cum va putea Domnul Slavei oare Pe noi sa ne ierte , Caci tot am gresit ! Cand nu ne iertam Si cu ingamfare Il alungam dintre noi Pe cel mai smerit. - Din volumul : " De la poezie la Rugaciune "-Dorina Stoica -Barlad 2010 .
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 18 | 25.03.2018 04:20:35 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu | alecsandru | Rugaciuni | 20 | 06.02.2010 18:42:59 |
Maria Nascatoare de Dumnezeu | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 29.08.2008 12:39:39 |
|