Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa
pai da. Cand unii le taie picioarele, ii chinuie si-i abandoneaza, ii bat cu lopata si le rup coloana vertebrala,etc cineva tre' sa se ocupe si de ei.
Unii NU TREC SI SE UITA...
e stupida fraza "unii cresc copii, altii catei". stupida rau. daca pt ce-am zis acum primesc ban pe forumul asta, asa sa fie, nimic impotriva.
probabil esti vreo evlavioasa care nu atinge un catel bolnav/accidentat de scarba. Prefer ateii care fac ceva, in cazul asta...
tie nu-ti pasa de animale, dar nici de femeia asta care e aproape ca o martira nu-ti pasa. si zici de copii... pai a crescut si copii la viatza ei. Alegerea fiecaruia ce creste. Daca vreau sa cresc camile, cresc camile, imi iei tu bucuria?
|
Am acasa 2 catei si 2 pisici ,animalute abandonate.Dar de aici pana la a te sinucide ca nu ai toate alimentele acelea speciale.....Ale mele mananca ciorba de pastai.Cam ce mananca ai mei.Pot spune ca tin post miercurea si vinerea si in cele 4 posturi de peste an.
E f frumos ca doamna are grija de animalele acelea,dar pana una alta ele nu au suflet,dar ea da si daca deznadajduieste la ce folos gestul ei de binefacere?