![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Mă bucur că-ți inspirăm o stare bună dispoziție irepresibilă (N.Priceputul și cu mine). Arată-ne poanta că veselia o teoretizăm altădată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu mă prind... Ești, probabil, prea ager la minte pentru noi.
Cât privește contradicția, nici asta nu o înțeleg. Nu am fost în contradicție nici cu mine, nici cu tine. Am spus doar că și la ortodocși, ca și la catolici, este recomandată castitatea în caz de văduvie sau divorț; și că, repet, recăsătorirea este îngăduită. Deci asemănarea se referă la prima jumătate a frazei; cea de-a doua jumătate constituie deosebirea. Și mai sunt, într-adevăr, și alte deosebiri, care nu fac obiectul observației mele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ŽŽȘi ortodoxia recomandă același lucruŽŽcu catolicii hai sa vedem dexul ce spune de cuvintul acelasi ACÉLAȘI, ACÉEAȘI, acéiași, acéleași, adj. dem. Tot acela, chiar acela; la fel ca mai înainte... ACUM TE-AI PRINS ? sau iti fac si mai marunt ? ![]() multa iubire |
![]() |
Tags |
casatorie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nunta religioasa si civila | Anna | Nunta | 26 | 04.01.2013 19:35:22 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ajutor!..25 de ani de la cucunia religioasa sau civila?? | masmaya | Generalitati | 6 | 25.07.2010 20:46:52 |
cununie civila | gongutza | Nunta | 8 | 02.02.2009 01:04:40 |
Logodna inainte de casatoria civila? | tomi | Nunta | 9 | 02.10.2007 23:55:10 |
|