![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc pt sfat
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Fain Glados să vedem dacă bagă la doxă....
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred că e troll, pur și simplu așa e (a se vedea topicele inițiate).
|
|||
|
|||
![]()
Daca e troll ,e pacatul ei.
Eu cred ca nu stie multe lucruri si vrea sa afle. Eu cand nu mergeam la biserica asa eram,nu stiam nici o randuiala. Un crestin trebuie sa aiba incredere in ce spune aproapele ,increderea e de baza. Nu eu o spun ci par.Nicolae la man.Rohia. |
|
|||
|
|||
![]()
Cristina Mioara, dupa cum vezi ai niste ispite chiar si pe forum. Poate ca acestea sunt ingaduite de Dumnezeu, pentru a observa importanta duhovnicului si a lecturilor duhovnicesti. Nu intotdeauna pe un forum gasesti sfatul cel mai bun.
,,Cine vrea sa nu greseasca cu intrebarea sa calatoreasca.'' - spune un proverb. De aceea, pentru a afla este important sa intrebi si sa te informezi. In rest, fiecare raspunde pentru cuvintele lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:32:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sora, pentru aceasta nevointa e nevoie sa-l intrebi pe parintele duhovnic, nu pe noi. Si sa faci ascultare de ceea ce-ti spune. Intreaba-l o data si apoi vei sti ce sa faci. Nu e bine sa scriem aici despre nevointe, pentru ca ne vin ganduri de mandrie pe urma, vrajmasul de-abia asteapta sa ne zadarniceasca faptele bune. Asa ca, daca vrei sa postesti si sa te rogi, fa cum a zis Mantuitorul: in camara ta, sa nu stie dreapta ta ce face stanga. Slava Domnului!