![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Vedeti acolo cat de mult ne iubeste Dumnezeu. (asta dupa puterea de descriere a unui om care a trait iubirea).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ti-am trimis pe MP dares mea de email,multumiri!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
V-as sugera :
1. Masaru Emoto cu -Mesaje de la apă și de la Univers 2.Heiner Feldhoff cu-Prietenul lui Nietzsche 3.Bertrand Russel cu-Misticism si logica |
|
||||
|
||||
![]()
Joseph cardinal Ratzinger -- "The Spirit of The Liturgy"
|
|||
|
|||
![]()
- Sf. Nicolae Cabasila: "Despre viata in Hristos"
- Staretii: "Despre vremurile din urma" |
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Nicolae Velmirovici - Razboiul si Biblia
G.K. Chesterton - Ortodoxia |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Arsenie Boca: "Omul, zidire de mare pret".
|
|
|||
|
|||
![]()
Staretul Ambrozie de la Optina
Autor:Schiarhimandritul Agapit, traducere Teoctist Caia O carte destul de voluminoasa, scrisa indesat. Prima parte, mai putin de o treime, am parcurs-o greoi, probabil si din cauza numelor rusesti, lungi si greu de retinut. Apoi, voiam sa nu se mai termine cartea......... |
|
|||
|
|||
![]()
mi-am mai amintit o carte superba, pt ca este contemporana : Martiriul unui apologet al Ortodoxiei. Conferintele din Serbia, Autor: Sasoev, Daniel, pr.; Maximov, Iurii, Editura: Sophia
. trebuie citita . am fost asa de impresionata ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ati citit... | timeea89 | Generalitati | 11 | 23.01.2015 11:36:59 |
Ne-a citit la morti! | bitaionela | Vrajitoria | 21 | 20.06.2011 21:24:41 |
Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 10:07:36 |
Ce carti de misiologie-sectologie ati citit? | Mirean | Secte si culte | 22 | 14.04.2009 12:56:42 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|