![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
da...exact cum ma gandeam. I-am spus mamei dar degeaba... Orice ii spuneam tot ma intreaba ce puteam eu sa fac asa de rau in 2 saptamani ca sa ma duc la spovedit. Si nici acum nu m-a inteles. Nu mai stiu ce sa fac. O sa astept pana in noiembrie si in post merg la spovedit. Nu am de ales
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:43:19. |
|
|||
|
|||
![]()
since rnu mai stiu ce sa fac. Ma deranjeaza pacatul pe care l-am facut, dar nu pot sa ii spun care e acela. Toata ziua la asta ma gandesc de cand l-am facut...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:36:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar lucruri de astea ca ma duc la parinte dupa slujba etc nu ar merge pentru ca tot m-ar lua la intrebari. Problema e ca nu am fost crescut(la fel, nici ei) intr-un spirit asa puternic de credinta. Mergem duminca la biserica si ei merg de 2 ori pe an la spovedit, dar ATAT. Eu as vrea sa fac putin mai mult, dar ei tot spun ca nu suntem noi calugari sa mergem asa des la spovedit si de astea. Stiu ca e prostie, dar nu am ce sa zic. |
|
|||
|
|||
![]()
încet, încet, te vei maturiza și atunci vei face ceea ce îți cere conștiința, indiferent de ce îți spun părinții.
|
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:38:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e recomandat sa te feresti de parinti, poate deveni un obicei prost... parintii in general iti vor bine (da sunt si exceptii) oricat de mult crezi ca sunt impotriva ta... nu ma asteptam sa sugerezi sa se ascunda ca sa mearga la spovedit dl N.Priceputu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar I-AM ZIS. I-am zis tot ce am putut, dar simt ca NU VREA SA MA INTELEAGA. Daca mai spun ceva asemanator vor incepe din nou cu prostiile de genul "vrei sa te faci calugar?" si "ce ai facut tu asa de rau?" etc. Ma enerveaza deja!(nu ei ci felul in care ma vad ei pe mine).
|
![]() |
Tags |
intrebare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Foarte important !!! | catehumen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.03.2011 23:40:42 |
Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 16:45:15 |
Foarte important! | caesar | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 04.05.2009 17:07:44 |
Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 09:30:42 |
|