![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toate ca chiar mama mi-a zis asta, ea tot asa gandeste.... NU INTELEG!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:41:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
+ impartasania se face doar dimineata si la slujba de duminica(dupa cum stiu eu). Oricum ar afla.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce iti propun e sa abordezi tema mai pe ocolite vezi ce crede el despre acest "pacat", nu e nimic rusinos sa-ti intrebi parintele despre asa ceva. GL |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:41:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca in cazul in care nu vad alta cale de iesire am sa readuc subiectul.. si o sa ii spun mamei ca e vorba de ceva ce am uitat sa spun la ultima spovedanie si ma deranjeaza si ca nu m-am comportat frumos cu ei si ca lucrurile astea ma supara... In afara de asta nu vad alta sansa... |
|
|||
|
|||
![]()
le spui parintilor ca te duci la vecernie. asa poti pleca seara la biserica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum deja e prea tarziu. Am incercat cu sinceritatea dar n-a mers. Acum pot sa le zis orice cu biserica ca mama(inca tata nu stie... nici nu vreau sa stie) deja la asta s-ar gandi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragă Marius. Nu-ți mai face atâtea probleme pentru ce spun părinții tăi, dacă se miră, dacă nu te înțeleg. Problema este a ta, nu a lor. Le spui răspicat că te duci să te spovedești și gata. Și la fel de clar cum ne-ai vorbit și nouă le spui că nu ai de gând să mărturisești păcatul despre care e vorba decât duhovnicului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deja topicul are o turnura ciudata..a mai fost ceva de genul si s-a terminat cu delete.
Chiar conta asa mult ce anume a facut? Problema vad ca in esenta e alta, si totusi unde s-a ajuns de fapt.. |
![]() |
Tags |
intrebare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Foarte important !!! | catehumen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.03.2011 23:40:42 |
Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 16:45:15 |
Foarte important! | caesar | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 04.05.2009 17:07:44 |
Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 09:30:42 |
|