Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 14:07:49
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Deci daca nu mai exista nici elin si nici evreu, deci nu are cum sa fie secta, inseamna ca nu exista nici ortodocsi, nici catolici, nici adventisti si asa mai departe, sectele deci nu exista. Chiar semnezi? Si eu pot zice ca BC este o casa care seamana dar este imbunatatita iar NP una inca si mai imbunatatita.
sectaro,
gresit ... ortodocsi SUNT DREAPTA CREDINTA caci SUNT STATORNICI in credinta si traditie ... .... de asta NU SE SCHIMBA dupa cum bate vintul ,,,, restul sunt sectele care se schimba si vor sa schimbe ...
multa iubire
Vechi 16.08.2011, 14:14:06
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Iar un preot de-al lor mi-a zis ca la ei sunt multe femei care duc aceeasi lupta ca si mine asa ca mi-a spus sa ma inscriu la ei la Teolgie.
te-ai inscrie la Teologie doar pentru a milita pentru drepturile femeilor preot? Ce sa spun, viata crestina e o lupta continua pentru eliberarea de patimi si cultivare a virtutilor crestine, mai putin o lupta pentru ocuparea de functii clericale. Iti doresc oricum succes :) Cand vei veni cu asemenea idei in Biserica Ortodoxa, imi rezerv dreptul de a ma opune, doar si eu fac parte din "preotia generala", la fel ca si tine, deci orice reforma radicala in sanul preotiei slujitoare, trebuie sa aiba consimtamantul preotimii generale.

Last edited by ioanna; 16.08.2011 at 14:18:03.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38