![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=stefan florin;390353]
Citat:
![]() multa iubire ps IN CE CONDITII ITI SUNT INGADUITE ? ( ti/am spus si conditiile din versete ).... asadar lasa tentele ca ai voie orice ca asa zice Dumnezeu , ca el nu zice asa ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 17.08.2011 at 10:29:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Cum ți-am scris mai sus, fatal error. Conform logicii tale [personale], noi ar trebui să mîncăm numai Trupul Lui Hristos. Nimic altceva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră asadar nu incerca sa nu foosesti logica la mine ca nu tine ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() 1.dar IMBATA si nu aduce nimic bun sufletului 2. daca ar fi baut vin , PROROCIILE SALE nu ar fi fost crezute caci '' vorbea vinul pentru el '' ca sa parafrazez o melodie ![]() multa iubire ps asadar GINDESTE inainte sa spui timpenii si nu te grabi .... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 17.08.2011 at 10:53:04. |
|
||||
|
||||
![]()
“Totuși, pentru noi, este un singur Dumnezeu, Tatăl, din Care sunt toate și noi întru El; și un singur Domn, Iisus Hristos, prin Care sunt toate și noi prin El. Dar nu toți au cunoștința. (...) Dar nu mâncarea ne va pune înaintea lui Dumnezeu. Că nici dacă vom mânca, nu ne prisosește, nici dacă nu vom mânca, nu ne lipsește. Dar vedeți ca nu cumva această libertate a voastră să ajungă poticnire pentru cei slabi. “ (Epistola I către Corinteni, VIII, 6-9)
și “Drept aceea să urmărim cele ale păcii și cele ale zidirii unuia de către altul. Nu strica, pentru mâncare, lucrul lui Dumnezeu. Toate sunt curate, dar rău este pentru omul care mănâncă spre poticnire. Bine este să nu mănânci carne, nici să bei vin, nici să faci ceva de care fratele tău se poticnește, se smintește sau slăbește (în credință). Credința pe care o ai, s-o ai pentru tine însuți, înaintea lui Dumnezeu. Fericit este cel ce nu se judecă pe sine în ceea ce aprobă! Iar cel ce se îndoiește, dacă va mânca, se osândește, fiindcă n-a fost din credință. Și tot ce nu este din credință este păcat. “ (Epistola către Romani, XIV, 19-23) în consecință “Fiți dar următori ai lui Dumnezeu, ca niște fii iubiți și umblați întru iubire, precum și Hristos ne-a iubit pe noi și S-a dat pe Sine pentru noi, prinos și jertfă lui Dumnezeu, întru miros cu bună mireasmă.“ (Epistola către Efeseni, V, 1-2) în plus “Vorbiți între voi în psalmi și în laude și în cântări duhovnicești, lăudând și cântând Domnului, în inimile voastre, mulțumind totdeauna pentru toate întru numele Domnului nostru Iisus Hristos, lui Dumnezeu (și) Tatăl.” (idem, V, 19-20). Omul a fost creat vegetarian? O falsă problemă din punct de vedere creștin. Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 17.08.2011 at 11:04:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"ia sa vedem ce a spus iisus LUATI SI MINCATI ACESTA ESTE TRUPUL MEU ... CE LE.A DAT SA MANINCE ? peste ?" Acum vii cu versete care spun că avem voie să mîncăm și vegetale. De unde deduc că logica ta cu peștele nu stă în picioare. Și da, avem atîtea exemple biblice în care vedem clar că Hristos ne îndeamnă să consumăm pește, chiar dacă tu vii cu interpretări ciudate și cu pretenția să chemăm preotul în casă cînd stăm la masă... :) Poftă bună!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() sa inceapa cu IISUS A ZIS ... si sa continue MINCATI PESTE .... logica ta este sublima , nemaipomenita extraordinara dar lipseste cu desavarsire mult iubire ps painea DIN CE E FACUTA ? logica amice FOLOSESTE/O .... HA HA HA multa iubire |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|