Al meu crede ca din contra neintelegerile noastre au inceput de cand merg la biserica, ca m-am schimbat radical, ca pana atunci am dat impresia ca sunt multumita de relatie, dar se pare ca m-am prefacut.
Mai rau sustine ca si-ar putea pierde incredera in Dumnezeu datorita "invataturilor" mele si ca s-a scarbit de tot de biserica.
Totodata sustine ca daca se va termina relatia cu mine el va renunta definitiv la ideea de familie si va trai in preacurvie (si eu ma tem ca voi fi vinovata in fata lui Dumnezeu pt pacatul lui). Acum eu stiu ca pdv al bisericii ortodoxe e ca concubinajul = tot "curvie" dar parca nu e totusi asa rau ca prostitutia de exemplu.
Oricum toate astea sunt prostii, necaz adevarata este cand barbatul pe care l-ai iubit si ai trait cu el o viata (cununat sau nu) se "duce" inainte de vreme din lumea asta; si mai rau cred ca e pentru parinti sa-si vada copiii ducandu-se inaintea lor. Chiar acum vin de la inmormantarea unui var de-al tatalui meu, care avea pana-n 60 de ani; in iarna a murit o matusa de 47; Macar stim ca s-au dus intr-un loc mai bun...Dumnezeu sa-i odihneasca!
|