![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 02:51:52. |
|
|||
|
|||
![]()
corect
DAR NU AI PRICEPUT NIMIC .... ti-am aratat prin gindire CICLICA ca te aduc in situatia sa te contrazici ... sau sa dai intepretari sectare INEXISTENTE .... ma bucur ca ai facut asta ... asa vede toata lumea VRAJELILE SECTARE si cit de bine NU LE INTELEGI .dupa care incepe VICTIMIZAREA TA .... ... ![]() multa iubire ps nici nu m-am chinuit sa dau concluzia ,,,ai facut-o cu mina ta aducind in prim plan DIFERENTA INTRE CE SPUN EU sice intelegi tu ..... ![]() multa iubire PS cu astfel de ginduri te duceai tu in bisericile ortodoxe ? cita mandrie multa iubire Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 03:00:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci eu iti spuneam ca este in vigoare "sa nu ucizi", si iti spuneam ca Mire iti este Hristos, iar tu de fapt erai perfect de acord si pentru a imi arata aprobarea ta imi ziceai: "nu ai inteles nimic sectaro!"? Si toate celelalte? :)) Pai asa spune!! Ca de acum inainte sa nu-mi mai bat capul, unde o sa vad "nu ai inteles nimic sectaro" o sa inteleg de acum inainte ca este modul tau de a spune "sunt perfect de acord cu tine" :))
Noapte buna! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu vorbeam de IISUS FIZIC ... si tu ma iei cu altceva... asadar repet IISUS FIZIC ERA BARBAT sau si asta contesti ? si avea 12 APOSTOLI BARBATI ? de ce nu a avut si o femeie INTRE EI ? haide spune-i si LUI ca discrimina femeia .... tu esti confuza rau si nu sunt singurul care ti-o spune .... ![]() daca imi spuneai cind ti-am spus ca te bat CA TE APERI ai fi inteles ca acel ŽŽsa nu uciziŽŽ NU SE APLICA in aparare .ci acolo se aplica ŽŽ cine scoate sabia de sabie va muri ŽŽ adica TE APERI batindu-ma PE MINE ........ dar tu esti dusa pe carare si GINDIREA ramine mult in urma ... logica nici nu exista .... ![]() multa iubire ps cu tine ramine doar misto-ul , daca tu devii preoteasa in biserica ortodoxa eu devin satanist .... apar ortodoxia dar ŽŽ le vinezŽŽ Pe preotese ... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 18.08.2011 at 03:28:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu Iisus fizic este Mirele bisericii ci Iisus Dumnezeu. Nu Iisus fizic iti este tie Mire, ci Iisus Dumnezeu, cel al carui chip se afla atat in femeie cat si in barbat. Nu Iisus fizic ii este Mire femeii, ci Iisus Dumnezeu. Si El nu este Mire doar calugaritelor, ci tuturor femeilor tocmai pentru ca este Mire intregii Biserici, nu numai unei parti. Intreaga Biserica, barbati si femei, este Mireasa Domnului. Dar nu partea fizica a oamenilor sunt Mireasa, ci sufletele lor. Si aceasta Mireasa, barbati si femei, apare inca din VT, este Israelul infidel pe care Domnul il atrage in desert (desertul inimii lor insetate de iubirea lui Dumnezeu, adica a Mirelui), acolo in desert o seduce (cuvantul folosit in VT este de a seduce), si prin iubirea Lui o cucereste si o spala de pacate. Si ghici cine este Israelul de care se vorbeste? Exact cel promis tot in desert lui Avraam, cat nisipul marii, adica toti noi crestinii. Si exact de la asta incepusera postarile. Dar cum tu nu esti capabil (nu vrei) sa legi ideile intre ele, nu-i de mirare ca te impiedici la primul pas . Si toate astea sunt deja scrise in postarile anterioare, dar tu te faci in continuare ca nu vezi si bati moneda pe fizic. Tare greu este sa recunosti cand gresesti.
Iar despre apostoli vezi ca nu sunt numai 12, ci mai multi. Vezi mesajele anterioare. Dintre acestia doar 12 au fost chemati de Domnul insusi din cauza iconomiei mantuirii evreilor: vor judeca pe evrei, vor judeca cele 12 semintii evreiesti. La cum gandesti tu insa, maine poimaine o sa decretezi ca doar barbatii sa ia Euharistia ca doar femeile nu au fost de fata cand s-a dat, nu? Nu m-as mira din partea ta. Iar "nu ucizi" ti-am spus ca nu se aplica in aparare in cazul crestinilor pentru ca lor li se cere sa iubeasca dusmanul, nu sa-l ucida si ti-am dat exemplu martirii, incepand cu Sf. Petru la care i s-a cerut sa bage sabia inapoi in teaca, si terminand cu toti ceilalti care nu au omorat pe nici un prigonitor desi ar fi putut. Si poate nu stiai, dar in lumea crestina, pe masura ce inima oamenilor s-a inmuiat, crima nu mai este pedepsita cu moartea. Au ramas doar razboaiele care inca nu respecta cuvantul Domnului dar si aici serviciul militar nu mai este obligatoriu, si asta dupa dezastrele facute de ultimele doua razboaie mondiale. Omenirea intelege incet incet ca a ucide nu-i o solutie niciodata, din pacate nu toti au inteles la fel de repede ca si martirii pentru ca nu-i usor sa fii martir, sa iubesti si sa ierti ca Hristos si sa renunti la viata proprie pentru mantuirea ucigasilor. Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 09:47:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() reciteste ce am spus ca iara ai plecat pe aratura ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spor la citit! Ca ai nevoie multa. Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 09:45:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Si vezi ca daca un mesaj de cateva randuri adresate tie tu zici ca-i prea lung, sa nu crezi ca eu o sa te cred pe cuvant ca tu chiar ai citit textele Ortodoxiei de n ori mai lungi. Ca din cum scrii, nu pare sa citesti vreodata si ceea ce ti explica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu vorbesc de mere si tu aduci argumente despre pere si tu faci o salata de fructe si apoi te simti jignita cind morrrr de rasssss NU ai LOGICa IN POSTARILE TALE SI IN DISCUTII ... ![]() hai ca pun intrebari ca la cresa iisus s/a intrupat BARBAT SAU FEMEIE ? ESTE FIU SAU FIICA ? si tu raspunzi cu ? ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
In Iisus Hristos nu exista doua persoane. Iisus "fizic" este acelasi cu Iisus "Dumnezeu", ca doar aceasta este credinta noastra. Oricine zice ca in Hristos sunt doua persoane, sau ca Iisus Hristos se manifesta dualist, sau ca exista separare in Persoana lui Hristos intre cele doua firi, nu este in gandirea Scripturii si a Sfintilor Parinti, adica in lumina Duhului Sfant.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|