Citat:
În prealabil postat de maria32
Indraznesc sa-ti dau si eu un sfat. Poate ca ar fi bine sa te gandesti daca exista posibilitatea si daca mama ta ar accepta sa te urmeze dansa pe tine acolo unde vrei sa te intorci, in strainatate, candva, peste niste ani, sa-ti fie alaturi si sa te sprijine cand iti vei intemeia o familie, sa-si creasca nepotii, etc.
Poate ca o astfel de perspectiva ar ajuta-o sa-si canalizeze gandurile in alta directie si sa treaca astfel mai usor peste pierderea suferita.
|
.
Vreau mai intai sa multumesc mult tuturor celor ce mi-au raspuns, am citit cu interes fiecare postare, si va sunt recunoscatoare pentru timpul acordat subiectului meu!
Maria draga, noi am luat in calcul si solutia propusa de tine. M-am gandit si eu ca ar putea veni ea in strainatate, dar trebuie sa vedem si anumite aspecte care ar ingreuna acest lucru, ca de exemplu faptul ca trebuie sa traiasca intr-o loc nou, eventual sa vorbeasca o limba straina, etc... Nu cred ca i-ar fi usor sa plece de la casa ei...
Apoi, cand voi fi casatorita, sotul meu o sa accepte sau nu sa stam impreuna cu mama? Si aici nu vorbesc de cazurile cand ar ramane mai mult timp la noi, ma refer la cazul in care ar sta cu noi.
In privinta nepoteilor o sa vina sa ma sprijine, o sa-i fie drag, sunt convinsa.