Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2011, 20:01:28
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
subscriu la ceea ce ai zis. Nu icoana in sine e facatoare de minuni, ci Dumnezeu care lucreaza prin ea si bineinteles credinta omului.Doamne ajuta!
tot in teorie.
astept raspuns la intrebarea pusa.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 20:14:57
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
tot in teorie.
astept raspuns la intrebarea pusa.

Și I-a zis: Dacă Tu ești Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine și Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbești de piatră piciorul Tău".
Iisus i-a răspuns: Iarăși este scris: "Să NU ISPITESTI pe Domnul Dumnezeul tău".
Matei 4:6-7
Cred ca ai inteles ce vreau sa spun. Credinta se poate masura? Nu stiu sa se fi inventat credintometru. Sa te rogi in fata unei icoane doar de dragul experimentului, sa vezi ce se intampla nu-ti va folosi la nimic. Vei incerca doar sa-l ispitesti pe Dumnezeu. Biblia spune ca daca ai credinta cat un bob de mustar, poti muta si muntii. Cand vei scapa de ideile cercetatorului vei primi si raspunsul la intrebarile tale. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 20:21:50
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Și I-a zis: Dacă Tu ești Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine și Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbești de piatră piciorul Tău".
Iisus i-a răspuns: Iarăși este scris: "Să NU ISPITESTI pe Domnul Dumnezeul tău".
Matei 4:6-7
Cred ca ai inteles ce vreau sa spun. Credinta se poate masura? Nu stiu sa se fi inventat credintometru. Sa te rogi in fata unei icoane doar de dragul experimentului, sa vezi ce se intampla nu-ti va folosi la nimic. Vei incerca doar sa-l ispitesti pe Dumnezeu. Biblia spune ca daca ai credinta cat un bob de mustar, poti muta si muntii. Cand vei scapa de ideile cercetatorului vei primi si raspunsul la intrebarile tale. Doamne ajuta!
OK!
arata-mi o fotografie, facuta dupa o icoana, care este DECLARATA ca fiind facatoare de minuni.

Last edited by Dumitru73; 19.08.2011 at 13:34:53.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51