![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Iata un raspuns de bun simt ! " Cine nu are batrani sa-si cumpere " !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vinerea e ziua in care Domnul nostru Iisus Hristos a fost rastignit pe cruce, se tine post. Treaba cu varsatul apei cred ca nu are de a face cu chestiunile religioase, ci cu cele igienice, cum ti-au spus si fetele. EDIT: Iata un raspuns la obiect: Este păcat să facem baie sau să ne spălăm la cap în duminici și sărbători, adică în toate zilele însemnate cu cruce roșie pe calendarul bisericesc? Nu este specificat clar nicaieri in invatatura de credinta a Bisericii daca e pacat sau nu. Cel putin eu nu am gasit pana acum. Daca insa legam lucrurile, duminica si sarbatoarea sunt zile in care trebuie sa ne ingrijim mai mult de suflet, iar de trup doar cu strictul necesar. Asa se face ca trebuie sa evitam orice grija lumeasca deosebita cum este si baia. Facand asa nu avem indoiala ca o fi sau n-o fi pacat ce am facut noi. La fel se pune problema si pentru spalatul la cap. Vinerea este păcat să facem baie sau să ne spălăm la cap? Vinerea desigur că avem voie si sa facem baie, si sa ne spalam, si sa coasem, deoarece nu e sarbatoare. Doar in sarbatorile cu cruce rosie si in duminici nu e bine sa facem din acestea si nici un fel de treburi deoarece zilele acestea sunt pentru grijile sufletesti si nu pentru cele ale trupului. http://logos.md/2007/12/21/invatatur...pre-sarbatori/
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 18.08.2011 at 20:43:17. |
![]() |
Tags |
si spuse chiar de preoti |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt foarte trista | Simona-Marilena | Generalitati | 51 | 04.05.2010 22:36:21 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
sunt foarte suparat!!!! | miha_i | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 30.03.2007 22:33:23 |
|