![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Noa, lasă că te articulez eu și pe dumneata de nu te vezi... dacă te faci că nu știi ce am vrut să zic...
Vezi că am corectat, că știam că or să apară unii foarte pe fază, pe firul de la stâlp, lucrând în branșe la firma ocultă 'ochiul și urechea', ăia ce trag cu ele pe gaura de la cheie... deci am corectat... ca să știi și tu ce am vrut să zic. Trebuie să ai răbdare și să asculți până la sfârșit, ca să pricepi bine, altfel pricepi rău. Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 16:12:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Ce sens are discuția cu tine dacă nu pricepi conul și trunchiul de con și explicația prin care atât de simplu se înțelege și se demonstrează de ce pământul e plat... și nu glob. Păi și numele dacilor avea în el un i ascuns căci ei defapt nu erau draci ci diaci, dar se citea daci... că e și taină mare. Și de ce crezi că aș fi mad? Ți se pare că nu fac ceea ce spun... să faci? Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 17:18:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inseamna ca toti il scriem gresit... ce chestie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi am în mine atâta batematică și fizică de nu mai încape nimic și mereu îl rog pe Iisus să șteargă tabla... că mi se ard siguranțele... dar el zice mereu 'Rabdă acum dacă ți-a trebuit privirilegile universului'... Dar e frumos, că am aflat de la el că matematică nu există! Înțelepciune însă DA. Ferice de cel ce ajunge la ea pe calea cea strâmtă cu urcuș... Unii o confundă cu înțelepciuma și cu înțelepra... însă aia e treaba lor, și pe ei se pare că i-a articulat altcineva. Vai de mama lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut cata matematica si fizica si chiar gramatica(mai nou) cunosti(cam atat -> Ø)...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite logic, eliminând batematica și fizica și gramatica din textul tău căci sigur sunt ridicole și absurde în general, rezultă că eu și știința mea tind la FI, și asta e tot, iar dacă tinzi la FI atunci e de bine! Și la propriu și la figurat... Așa că mulțumesc pentru că și tu m-ai articulat, de data asta foarte corect... dar nu așa cum ai crezut tu, ci după descifrare și decriptare am ajuns să aflu ceea ce a vrut să-mi transmită Iisus prin gura ta... Și asta-i Înțelepciiiiunea. Păcat că ai tras cu ochiul... nu sunt disponibil. Iar că suntem lashi, asta nu e de mirare, dar bine că ai recunoscut. Vezi s-a decriptat singur mesajul și în ceea ce te privește: Ø ![]() Să FIi iubit! Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 17:47:26. |
![]() |
Tags |
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? | tinutza | Biserica Romano-Catolica | 23 | 28.05.2012 18:43:43 |
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 04.06.2008 23:55:17 |
|