![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca religiile astea cred in Adam si Eva si in Abel si Cain.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
banuiesc ca fiecare religie isi are Adamul ei. |
|
|||
|
|||
![]()
nu neaparat..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eu combat aceste idei...cel care le-a postat chiar sta rau la capitolul genetica...nu mai rupe din context doar o idee ca se va intelege ca eu am afirmat asa ceva
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am inteles ca nu tu ai facut afirmatia... cat despre context, pt asa este linkul ca sa vezi postul intreg.
|
|
|||
|
|||
![]()
stiu dar asa cum ai rupt tu din context se intelegea altceva
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca identiatea noastra ar sta doar in gene atunci Judecata dupa Lege ar fi nedreapta.
E ca si cum ai pune mai multe motoare de acelasi tip sub mai multe carcase doferite -cu diferiti coeficienti de aerodinamicitate apoi ca masini le pui intr-un concurs -care ajung mai nainte cistiga, care nu vor fi duse la casare. |
|
|||
|
|||
![]()
Apoi venind vb. despre reincarnare - daca nu se reincarneaza ca sa poata primi botezul salvator atunci inseamna ca toti cei care au trait pe vremea VT si toti carora nu li sa predicat despre botez ar fi total pierduti desi nazuinta lor a fost sincera. Chiar daca botezul poate fi primit si in cadrul altor religii (numit altfel) la fel cum este primita si taina cununiei de catre toate neamurile, credinciosi sau necredinciosi - totusi nu toate religiile promoveaza botezul intro masura suficienta (chiar si dintre cele care il contin).
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti in reincarnare? | Panthera | Generalitati | 265 | 11.01.2021 16:54:30 |
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i | annajanette | Generalitati | 234 | 12.08.2017 16:49:47 |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|