![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Offf, cata tristete este in acest mesaj! Trist pentru ca oamenii uita sa cultive darurile sufletesti cu care Dumnezeu i-a inzestrat. Ce educatie !!! Incredibil !!! Vorba lui Creanga: "adevarat exercitiu de tampenie, fereasca Dumnezeu!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si se mai mira apoi de ce apar "cupluri" gen Irinel-Monica... Este foarte trist ca parintii nu realizeaza ca isi cresc copiii invatandu-i si sprijinindu-i sa se autodistruga sufleteste, sa-si faca din viata lor doar "morminte frumos vopsite pe dinafara". ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.nu determinati va rog cresterea nr de fete batrane(trecute de 35), nemaritate din motive ca sunt bune la suflet si...dezinteresate material...numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cati anu aveti, eu am 22. Toate colegele mele de liceu, toate prietenele de prin generala... TOATE au parinti care le-au bagat in cap de mici treburile astea.
Stiu o singura fata de varsta mea careia ai ei i-au zis sa caute "un baiat bun", dar nu cred ca se incadreaza in statistica generala, pt ca ai ei sunt foarte credinciosi toata familia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt "n" motive particulare pentru care o femeie este singura. Nu putem generaliza in nici un fel. Si in niciun caz ca sunt singure pentru ca sunt bune la suflet si dezinteresate material. Asta chiar m-a facut sa rad. :))
|
|
|||
|
|||
![]()
....asta si era SCOPUL...dar dvs. stiu ca banuiati!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fara a intelege ca aceasta este un afront sau vreun raspuns in virful limbii va recomand ca inainte de orice sa va cumparati carturia, sa o lecturati cu multa luare aminte (inca se mai gaseste la orice pangar de carte religioasa) si abia apoi sa va deschideti sufletul cu o cerere sau cu o dorinta catre Dumnezeu . Este desigur o propunere ... dar daca nu doriti puteti fi si fara !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|