![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acord. Dar poate sunt si exceptii persoanele de 30 de ani de genul cum ai spus tu. Citat:
Da, nu inseamna ca cei care respecta credinta si poruncile, vor avea o casatorie perfecta. Dar e bine din toate punctele de vedere, sau asa cred eu, si din punct de vedere spiritual si psihologic, sa-ti pastrezi fecioria pana la casatorie. Nu e o garantie a fericirii de dupa, dar poate e o garantiei " a fericirii" si pacii interioare pana in momentul casniciei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Iertare,de multe ori ceea ce ne provoaca un puternic sentiment (inclusiv scarba) spune mai multe despre noi,cei care il traim,decat despre persoana care se presupune ca l-a declansat...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca voi considera necesar, am sa detaliez orice, daca voi crede ca acel lucru "scarbos" va folosi cuiva. Eu am vrut sa dau exact situatiile cu care se confrunta fetele care vor sa fie cuminti, in ziua de azi. Daca se nimereste ca o fata cuminte sa gaseasca o prietena la fel e cam o minune in ziua de azi. Si probababil majoritatea se vor confrunta cu sfaturi: gen experienta, dar ce conteaza daca ajungi virgina, hormonii...... si fete "binevoitoare" le vor indemna numai la lucruri "folositoare". In primul rand am vrut sa postez pentru Mia Mia, dar si pentru restu' fetelor, capcane de genu' se gasesc in orice loc. Numai sa faci pasul mare. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceleasi situatii erau si in urma cu 15 ani (cand eram in facultate). Fetele care se declarau virgine erau privite ca o "ciudatenie", ceva anormal.. Evident ca fie erau ridiculizate, fie li se ofereau sfaturi etc... Pe scurt, era o presiune in a reduce acea "anormalitate" care nu putea fi inteleasa nicicum pt ca nu mai exista un sistem real de valori la care societatea sa se raporteze.
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si da, depinde de liceu, zona, educatie etc... Eu una am avut colege si inca am prietene care au peste 23 de ani si despre care as putea crede ca sunt virgine, in orice caz, despre care stiu sigur ca nu traiesc in concubinaj si nici nu ar accepta asa ceva, si care, pe deasupra, nici nu sunt frustrate. Dar majoritatea sunt in relatii de lunga durata.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in rest, nu te necaji draga Azzuurra... cine a avut ochi buni sa citeasca a inteles cum se cuvine postarea ta.
|
|||
|
|||
![]()
Merciii. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să nu uităm că diavolul este invidios ! El a cunoscut odată din plin ceea ce noi știm numai "în ghicitură". El a cunoscut dulceața negrăită de a fi în cetele lui Dumnezeu și de a-L vedea față către față. Nu numai că el, acum, este lipsit de această vedere, dar vrea să îi atragă pe cât mai mulți în această stare. Odată cucerit de el, omul devine centru secundar de influență a lui, animat de dorința ardentă de a corupe mai departe.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|