![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand esti la facultate si mai stai si in camin, generalul devine cam la ordinea zilei. Prietenii "obisnuiti" s-ar putea sa te intrebe destul de des "daca ai scapat de problema". Poate e putin exagerat. N-as sti sa redau mai bine decat atat: Citat:
Adica daca se mira cineva de ce se intampla in jur sa stie ca nu e nimic iesit din comun, sa treaca peste si sa-si vada de drum. Postul nu este judecat la fel de aspru, mai exista metode de convingere si in aceasta privinta sau altele legate de credinta, dar relatiile intime sunt subiectul preferat de studenti, adolescenti... Last edited by Azzuurra; 27.08.2011 at 22:34:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest, mi se par chiar lucruri normale...si practic nu vad de ce ar lipsi neaparat partea spirituala in cazul unei fete care arata bine, iese la terase/restaurant cu prietenul/prietenii( si serveste apa plata/minerala, suc, bere, vin...etc), conduce o masina, si stie cum sa ii ia pe baieti ( mai cu seama daca sunt mai multi in peisaj).... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca o fata doreste sa fie cuminte, sa traiasca intr-un mod placut lui Dumnezeu pentru a fi la moda.
Putin ii pasa daca se crede despre ea ca e "invechita". Important pentru ea e sa se impartaseasca de Viata, sa nu piarda comuniunea cu Cel Viu. Daca moartea sufleteasca e la moda, prefera sa fie demodata; ea cunoaste cat de bine e sa-L aiba pe Hristos. Iar o fata crestina, o fecioara crestina, poate fi, cu ajutorul lui Hristos, o sotie crestina, o mama crestina, o bunica crestina. Last edited by George.m; 26.08.2011 at 18:39:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce intelegeti prin "fata cuminte" ?
S-ar putea ca persoane diferite sa aiba definitii diferite (care sa difere mai mult sau mai putin) Last edited by NeInocentiu; 26.08.2011 at 18:44:04. |
|
||||
|
||||
![]()
o fata cu o atitudine echilibrata si frumoasa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am baieti si vreau sa creasca f frumos (am fost criticata adesea f aspru pt conceptiile mele), adica vreau sa nu se uite nici in stanga, nici in dreapta.. as vrea, daca este posibil, sa-si pastreze mintea curata de orice, cat mai mult timp (de aceea nici televizor nu avem). Deoarece incerc sa filtrez informatia cu care intra in contact, nu pot sa nu observ cum sunt educate fetitele de varsta lor (adica cele de 6-8 ani). Fetita vecinului (copiii din zona provin majoritatea din familii monoparentale!) are unghii mov, buze rujate, margele etc.. Este antrenata de mica sa intre intr-un anumit rol (de seducatoare) care probabil ca o va defini ca adult. Mi se pare f trist si nedrept sa impingi copiii sa se creada ceva ce nu sunt. Aud in parc discutii intre fetite si parinti despre "prietenii" fetitelor (=boyfriend). Este incredibil.. care prieten este bun, care e nepotrivit (plus comentarii gen .. o sa ai multi boyfriends, de ce sa ramai cu acesta etc..). Aceasta este educatia primita: sunt obiecte de consum. |
|
||||
|
||||
![]()
Exact asta era de parere si bunica mea.
|
|||
|
|||
![]()
Te rog să mă ierți Ana Maria dar cred că ai putea să-ți exprimi propriile tale păreri. Totuși trăim în secolul XXI.
Last edited by dorinastoica14; 26.08.2011 at 22:29:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credeti ca daca suntem in secolul XXI nu mai exista educatie, nu mai exista relatii defectuoase parinti-copii, pe care le vede tot omul, nu mai exista principiile Evangheliei, nu mai exista mantuire?! Nu stiu de ce fiecare generatie crede ca e mai cu mot, desfranarea, societatea stricata si corupta, relele obiceiuri, educatii si mentalitati, dorinta de a placea oamenilor au existat de cand lumea si pamantul, nu s-a schimbat nimic. Sincer, prefer sa traiesc in secolul XXI in Romania decat in primele secole crestine in Imperiul Roman... Si ma cam deranjeaza faptul ca unii considera ca pe acest topic sunt doua tabere: maturii care sunt pro virgintatii si tinerii care sunt contra. Eu sunt tanara si sunt pro, dar cu amendamentul ca este o virtute care trebuie cultivata ca un mijloc de a placea lui Hristos si de a implini o porunca, nu pentru a-i placea sau nu sotului sau pentru a-ti pastra sau nu casnicia sau pentru a nu le face rusine parintilor. Asa am fost invatata de mica si, in timp, am ajuns la concluzia ca este de folos.
|
|||
|
|||
![]()
Sigur, m-as insura cu o virgo intacta , dar nu-mi displace nici o domnita cu orizonturi mai deschise chiar daca nu tuturor , cu conditia sa accepte ca eu sunt capul si dansa sa fie un gat bland si bun!Numai bine!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|