![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici un fel de fum nu este bun.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici generalizarile nu sunt bune...
|
|
|||
|
|||
![]()
Psihologii consideră că omul religios acceptă doar fumul de tămâie si de lumânare, si din acest motiv ar refuza inhalarea unui altfel de fum toxic, chiar dacă, în realitate, fumul sfințit este mult mai nociv, însă este inhalat mai rar.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aberatii , povesti pentru adormit copiii !
Tamaia curata se folosete si in anumite tratamente medicale , inclusiv acel fum pe care dumneata il consideri nociv ! Ai auzit dumneata de boala profesionala la Preoti , care inghit zeci de ani fumul de tamaie ! Dar oare cine se teme de tamaie , si fuge de ea de rupe pamantul , si iaca acum ne aveartizeaza de "nocivitatea fumului sfintit " ![]()
|
|||
|
|||
![]()
In general, orice exagerare emana un fum mirosind a iad! Numai bine !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am fumat timp de 10 ani... cateodata 2 pachete de tigari pe zi...cine zice ca nu se poate lasa de fumat, ar trebui sa inlocuiasca fraza cu: nu vreau sa ma las de fumat... sora mea a fumat tot 10 ani de zile si cand nu avea tigara, avea crize.. tremura, plangea, se lua cu mainile de par si ma trimitea sa ii gasesc chistoace prin fata blocului.... si totusi s-a lasat... fara redus, fara promisiuni... dintr-o data.. pentru ca a vrut... cum m-am lasat eu? inainte de a ma casatori, sotul mi-a zis: "u smell like shit".... ce altceva putea fi mai motivant pentru o fata decat o astfel de fraza rostita din gura persoanei pe care o iubesti? :"D m-am lasat de a doua zi... rezultatele nu are rost sa vi le mai zic, ca le stiti si singuri :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Tigara este o teava cu un foc la un capat si un fraier la celalalt.anonim
|
|
|||
|
|||
![]()
hehehe... sunt de acord... si cred ca majoritatea fumatorilor o recunosc
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mama incearca sa se lase de fumat, si incearca in cel mai enervant mod posibil, in loc de fumat se apuca sa sparga semintze.
Aud crantzanit in creier si-n somn. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fumatul si Impartasania | Don_Juan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 194 | 29.04.2012 14:58:35 |
Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 15:01:30 |
fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 20:08:11 |
Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 17:49:57 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|