![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
@fallen: Sunt doua Biserici Catolice prin zona mea, in cea in care obisnuiam sa invat religie cand eram mic nu ma mai duc fiindca nu mai cunosc pe nimeni, am pierdut de mult legatura cu cei de acolo. Cat despre cealalta Biserica, am mai fost acolo de cateva ori pana acum si e destul de ok, preotul este acela despre care am mai spus ca incearca sa-i indoctrineze pe elevi insa asta nu ma afecteaza din moment ce eu invat religie la scoala. Insa tot la cea ortodoxa ma simt mai bine (cu toate ca n-am mai fost p-acolo demult). :) PS: N-am spus despre preoti ca fiind teroristi, ci infecti. :D |
|
||||
|
||||
![]()
Referitor la boala de care suferi si spui ca nu primesti vindecare de la Dumnezeu: este foarte posibil ca tu sa te concentrezi doar pe efect si nu pe cauza acestei suferinte.Intotdeauna cauza este una de natura spirituala si are legatura cu tine,iar uneori chiar si cu familia din care faci parte (in acest caz lucrurile sunt si mai complexe).
Ea este un avertisment ca exista un anume aspect al vietii tale care este necesar sa fie schimbat,purificat,transformat.Nu este suficient sa ceri,ci sa incerci sa iti si schimbi stilul de viata intr-unul mai pur,mai aproape de Dumnezeu si de esenta ta ca om,care este una hristica,a iubirii.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 28.08.2011 at 08:08:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multa sanatate! PS : ce e asa nemaiauzit la boala asta a ta? nu poti sa-mi dai detalii ? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt mai pesimist de felul meu. :D
Referitor la PS-ul tau, as putea sa dau mai multe detalii dar nu are nicio importanta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa scri PM (private message). Chiar nu-ti recomand sa faci altfel. Daca nu vrei sa primesti vreo "reteta woo-doo". |
|
||||
|
||||
![]()
La mine e tocmai invers, cand ma tem ca nu reusesc, totul merge ok, dar tot nu sunt pe deplin multumit.. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, e de inteles. Daca nu dormi toata noaptea si te stresezi pentru un examen de ex., si totusi il iei, relativ usor, te gandesti ce prost ai fost ca n-ai dormit, ca l-ai fi luat si fara sa te stresezi. Asa patesc si eu. Sfaturile pe care le dau, le-am primit si eu de la altii. Unele s-ar putea, abia acum mi-am dat seama, sa faca parte din "filosofia reiki". Poate ca nu e un lucru rau, cred ca multi fac chestia asta inconstient.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diavolul vindeca? | costel | Generalitati | 30 | 22.10.2012 22:58:54 |
Cum inseala diavolul pe om | C-tin | Mari Duhovnici si predicile lor | 17 | 22.03.2008 13:47:41 |
Cum inseala diavolul pe om | C-tin | Mari Duhovnici si predicile lor | 1 | 07.03.2008 22:41:56 |
|