Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2011, 16:09:16
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
2) o profetie de necrezut la vremea aceea: unirea dintre protestantism/neo-protestantism (in special cel din SUA) si Vatican (EGW, Marturii, cap.5).Iti trebuia mare indrazneala sa afirmi asa ceva, acum 100 de ani. Astazi, America protestanta isi da mana cu Vaticanul (lucru de neconceput cu putin timp in urma). Mai urmeaza ca aceste doua puteri (fiare) sa formeze o alianta (conform profetiilor din Apocalipsa).
Si cele doua bestii vor incerca sa impuna cinstirea duminicii ?
Considerati Ortodoxia o "bestie" avand in vedere asemanarile cu catolicismul ?
Vechi 27.08.2011, 16:24:01
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
Si cele doua bestii vor incerca sa impuna cinstirea duminicii ?
Cred ca da. Nu am referinte sigure, dar ar fi o solutie pentru criza americana (apropo: cu multi ani in urma, adventistii vorbeau despre criza americana si salvarea venita de la Vatican - criza a venit). Vaticanul vine cu banii si America se supune unei institutii catolice (pazirea zilei duminicii). Astfel, cele doua mari puteri pot forma o alianta periculoasa.

P.S. Am gasit un articol despre Obama si legea duminicala: http://alt-om.com/legea-duminicala-b...-usa-americii/
Citat:
Considerati Ortodoxia o "bestie" avand in vedere asemanarile cu catolicismul ?
Ortodoxia este prea mica si lipsita de putere. Nu poate avea nici un amestec in marile uneltiri.
Vechi 27.08.2011, 16:34:42
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Cred ca da. Nu am referinte sigure, dar ar fi o solutie pentru criza americana (apropo: cu multi ani in urma, adventistii vorbeau despre criza americana si salvarea venita de la Vatican - criza a venit). Vaticanul vine cu banii si America se supune unei institutii catolice (pazirea zilei duminicii). Astfel, cele doua mari puteri pot forma o alianta periculoasa.
Intr-adevar. Cred ca Vaticanul a acumulat averi uriase de la Constantin cel Mare pana acum.
Vechi 27.08.2011, 16:45:13
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Intr-adevar. Cred ca Vaticanul a acumulat averi uriase de la Constantin cel Mare pana acum.
In plus, cred ca i-a si investit cu profit. Am citit, mai demult,aceasta carte: http://www.editurazappys.com/RLV.htm. Se pare ca vaticanul detine multe prorpietati si actiuni la mari concerne.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16