![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
povestea incepe asa.eu si prietenul meu ne-am certat cu o fata cam prin 21 iunie.am incercat sa discutam cu ea deoarece auzisem niste vorbe si vroiam sa lamurim.neputand discuta cu respectiva fata am inceput sa ne aruncam cuvinte grele.la un moment dat respectiva fata ne ameninta ca are puteri supranaturale si ca o sa vedem noi ce poate face ea cu bunica ei.cand am auzit nu am bagat de seama.mentionez ca dupa amenintare nu am mai discutat cu fata respectiva si nici nu ne-am mai intalnit.dupa ce ne-am certat la o scurta perioada de timp am inceput sa avem probleme eu si prietenul meu.incepusem certuri din lucruri banale.in cazul meu,au inceput dureri de rinichi,blocari ale coloanei vertebrale si dureri de stomac.prietenul meu in schimb avea probleme cu dureri insuportabile de cap,sintome de lesin,frisoane si dereglari de vedere.simt ca ceva se intampla si chiar nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma cat mai repede.mentionez ca inainte nu aveam probleme de mai sus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai bine mergeti cat de repede la duhovnicul vostru, el o sa stie ce este de facut in aceasta privinta. Poate va citeste niste rugaciuni de dezlegare. Numai prin post, rugaciune si credinta va puteti tamadui de aceasta "vraja" daca intr-adevar este vorba de asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
parerea dumneavoastra este sau nu este vorba de asa ceva?
mentionez ca am o catelusa si ea in ultimul timp schiorlaia fara motiv si nu mai e ca inainte.se poarta ciudat si latra foarte mult noaptea.multumesc pentru raspuns:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Coincidenta este prea mare ca EU PERSONAL sa nu cred ca ar fi o vraja, iar legat de catelusa... nu stiu ce sa zic, sa nu fie ceva exagerat. Nu sunt in masura sa imi dau cu parerea. Cel mai bine cereti sfatul duhovnicului. Dumnezeu sa va ajute pe amandoi sa iesiti cu bine din aceasta stare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Farmecele exista, dar au putere numai asupra celor nedusi la biserica si care nu duc intocmai o viata de crestin (post, rugaciune, milostenie, fapte bune, mersul regulat la biserica, spovedanie etc...)
Mergeti la biserica, va spovediti din copilarie, povestiti preotul si ce ne-ati spus noua, faceti ce va spune dumnelaui si il chemati acasa sa faca si o sfestanie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E buna slujba Sfantului Maslu, dar se recomanda ca respectivii care participa sa fie spovediti!
Deci intai spovedanie, apoi maslu! Plus ca daca ti s-au facut, intr-adevar, farmece, acestea s-au "legat" cel mai probabil din cauza unor pacate nespovedite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
avem mare nevoie de ajutor!! | alinageo | Umanitare | 5 | 29.02.2012 17:13:18 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 18:43:44 |
Are mare nevoie de rugaciune! | icamilin | Umanitare | 38 | 14.07.2010 11:35:59 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
|