Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Considerati autoexcitarea:
La fel de grava ca sexul de placere 14 34,15%
Mai putin grava decat sexul de placere 13 31,71%
Mai grava decat sexul de placere 6 14,63%
Nu stiu 8 19,51%
Votători: 41. Nu poti vota in acest sondaj

Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2011, 10:38:10
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de laviniu Vezi mesajul
Fallen scrii frumos si la obiect , deci nu mai esti fallen ci risen.....Numai bine!
I fixed it...
Vechi 27.08.2011, 13:41:12
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
M-am gandit sa infiintez un topic si pentru aceasta problema, uneori delicata

Un barbat casatorit poate intretine raporturi sexuale cu sotia de cate ori vrea si cand vrea, daca sotia este de acord ?

Prin porunca "Sa nu fii desfranat" se intelege si sa nu mananci sau bei peste masura ?
Cred ca parintele Arsenie Boca spunea despre asta: "Nici abuz dar nici refuz". Ca toate in viata calea de mijloc e cea mai buna.....
Raporturile sexuale intr-o casnicie ar trebui sa vina de la sine daca iti iubesti consortul/consoarta . Marea majoritate a femeilor isi doresc, chiar daca sunt casatorite de zeci de ani, si acea parte care este inaintea unui raport sexual si care se numeste preludiu si peste care, barbatii, de obicei "sar".
O femeie casatorita care vrea sa-si pastreze sotul si familia face multe compromisuri inclusiv in privinta raporturilor sexuale. Noi, femeile, cam stim ca nevoile voastre in ce priveste partea sexuala sunt mai mari si atunci acceptam dorintele voastre.
Va plangeti ca sotiile voastre va "refuza" , ca ne plangem de dureri de cap, de spate, etc. dar cand le-ati intrebat ultima data ce dorinte au ele?
V-ati intrebat cate ganduri are o femeie intr-o singura zi? Serviciu, casa, copii, cumparaturi, s-a imbolnavit copilul, s-a imbolnavit sotul, planificarea bugetului, sa cumpar aia ca incepe scoala la copil, sa fac cealalta, muraturi ca vine iarna, zacusca, gemuri, curatenie. Si atunci canalizandu-ti energia spre toate celelalte, de unde sa mai ai energie si pentru raporturi sexuale nenumarate de cate ori vrea sotul?
Vechi 27.08.2011, 13:58:26
laviniu laviniu is offline
Banned

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Pentru mine femeia este ceva unic si special! Doar ca diger greu geloziile, posesivitatea excesiva, reprosurile interminabile, etc....Dvs. d-na maria40 , cred ca sunteti deosebita! Un gand bun!
Vechi 27.08.2011, 15:06:12
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

As vrea sa stiu ce i-a motivat pe unii sa spuna ca autoexcitarea este mai grava decat sexul de placere.
Vechi 27.08.2011, 15:15:43
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Eu am votat "la fel de grava", pt ca odata ce gandul unui pacat cuprinde mintea, doar ocazia lipseste sa facem acel pacat. Deci odata ce lasam autoexcitarea sa "comande", doar ocazia lipseste sa facem si desfranare.

Simturile isi fac de cap, e normal,asa e construit corpul. Si mintea la fel, si plasmuieste vise, peste care mai pune si satana plasmuirile lui...la fel ca pe vise trebuie sa tratam "autoexcitarea".Nu trebuie sa-i dam "dam apa la moara". N-o bagam in seama si incet incet, din obisnuinta stapanirii gandului, incepe sa se reduca si in simturi.

Totusi nu inteleg bine topicul, sincera sa fiu cred ca e un sondaj destinat barbatilor pt ca la femei nu cred ca sunt prea multe cazuri de "patima autoexcitarii". Eu n-am auzit niciodata de asa ceva la femei.Poate doar cu gandul, nu... cu fapta. :)
Vechi 27.08.2011, 18:29:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Eu am votat "la fel de grava", pt ca odata ce gandul unui pacat cuprinde mintea, doar ocazia lipseste sa facem acel pacat. Deci odata ce lasam autoexcitarea sa "comande", doar ocazia lipseste sa facem si desfranare.

Simturile isi fac de cap, e normal,asa e construit corpul. Si mintea la fel, si plasmuieste vise, peste care mai pune si satana plasmuirile lui...la fel ca pe vise trebuie sa tratam "autoexcitarea".Nu trebuie sa-i dam "dam apa la moara". N-o bagam in seama si incet incet, din obisnuinta stapanirii gandului, incepe sa se reduca si in simturi.

Totusi nu inteleg bine topicul, sincera sa fiu cred ca e un sondaj destinat barbatilor pt ca la femei nu cred ca sunt prea multe cazuri de "patima autoexcitarii". Eu n-am auzit niciodata de asa ceva la femei.Poate doar cu gandul, nu... cu fapta. :)
Sfanta naivitate sau inocenta! Ati fi surprinsa cate femei fac asta, dar cate ar recunoaste? Cred ca aveti o vointa fantastica, daca sustineti ca nu trebuie bagata in seama autoexcitarea, pt cred ca vb din proprie experienta, nu? Oricum , felicitari! Numai bine!
Vechi 27.08.2011, 19:04:29
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Citat:
... la femei nu cred ca sunt prea multe cazuri de "patima autoexcitarii". Eu n-am auzit niciodata de asa ceva la femei.Poate doar cu gandul, nu... cu fapta. :)
Pe ce te bazezi cand ai facut afirmatia, pe instinctul feminin?... lol
Vechi 27.08.2011, 19:52:39
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
poate ca femeile sunt mai discrete in ce priveste viata lor intima
Vechi 28.08.2011, 10:14:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
poate ca femeile sunt mai discrete in ce priveste viata lor intima
Poate da , poate nu, dar sa rogi o femeie sa recunoasca ceva in defavoarea sa , e ca si cum ai cere unei maimute sa iti vorbeasca in lb engleza...Hmm si totusi, daca ne-ar raspunde?!(maimuta, desigur)Oricum insa, femeile sunt jumatatile noastre divine si le iubim chiar si imposibile fiind uneori! Numai bine si doamnelor flori!
Vechi 28.08.2011, 14:42:04
alina.elie alina.elie is offline
Member

Data înregistrării: 28.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laviniu Vezi mesajul
Poate da , poate nu, dar sa rogi o femeie sa recunoasca ceva in defavoarea sa , e ca si cum ai cere unei maimute sa iti vorbeasca in lb engleza...Hmm si totusi, daca ne-ar raspunde?!(maimuta, desigur)Oricum insa, femeile sunt jumatatile noastre divine si le iubim chiar si imposibile fiind uneori! Numai bine si doamnelor flori!
Si daca o va face vreodata, va fi atunci cand se va simti prea proasta sau prea beata si rareori o va recunoaste in fara unui barbat :D
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? AGabriela Generalitati 83 23.02.2024 19:19:51
Totul despre spovedanie iosif Pocainta 42 13.08.2011 00:01:59
Totul despre catolicism strajeru Biserica Romano-Catolica 7 15.12.2007 04:48:31
"A intelege totul inseamna a ierta totul" irina77 Generalitati 12 21.11.2006 10:31:25