![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:52:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Pare editat peste filmare...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum va fi daca odata va ateriza o nava in forma de scorpion pe stadionul municipal ? Atunci ce explicatie se va mai gasi?!? Oricum imi placeau odata romanele Sf.....
|
|
|||
|
|||
![]()
cu siguranta se vor gasii mii si mii de explicatii... asta e problema in ziua de azi... orice s-ar intampla, rar se considera a fi adevarat.... si de-asta ajunge lumea sa se indoiasca de orice...
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte adevarat doamna mea! Minciunile servesc ades ca adevar iar adevarul tot ades desi clar este supus mistificarii din varii motive! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
extraterestrii sunt draci. simplu si usor.
aceasta afirmatie rezolva toate dilemele legate de ei. cel putin pt mine... sunt convinsa ca asa este. sunt draci. oricum... cam toate "devezile" video/foto sunt doar trucaje. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar ce te faci cu BC si Papa ce abia asteapta sa-i evanghelizeze ... :) personal, desi cred ca exista posibilitatea existentei unor forme de viata pe alte planete, sunt sceptic fata de toate dovezile prezentate pana acum. |
|
|||
|
|||
![]()
stii zicala: fara foc nu iese fum... nu-i consider draci... compar un fluture cu un gandac... sunt doar diferiti :D
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 11:23:26 |
Merita sa cititi! | silverstar | Generalitati | 15 | 18.10.2010 16:23:41 |
Un articol ce merita citit cu toata atentia! | eduardd | Intrebari utilizatori | 23 | 03.08.2010 13:20:32 |
Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 10:07:36 |
|