![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
L-am auzit si pe preotul acela de la Moseni cantand pricesne si nu mi se parea ca aduce slava lui Dumnezeu ,ma ducea cu gandul la cantari sectare, |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine inteles ca ardelenii isi apreciaza cintarile din zona lor folclorica ... este firesc, nu ? Sf. Min. Nicula este un loc unde in ajunul , in ziua si citeva zile mai apoi ,,poporul" adunat la sarbatoarea adormirii MD tot interpreteaza asemenea tipuri de cintari inchinate MD.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E problema lor. La noi sunt cativa cantareti de strana care au CD cu pricesne (Radu si nu mai stiu cum), fara nici un fel de acompaniament instrumental si cateva interprete de muzica populara, dintre care singura pe care o ascult cu foarte mare drag este Ana Ilca Muresan. Ceea ce canta Radu pe CD este identic cu ceea ce canta in biserica (de mai multe ori l-am ascultat in biserica), la Sfanta Liturghie, duminica. Last edited by Adriana Cluj; 31.08.2011 at 13:31:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru rspunsuri.Dar despre acestea ce parere aveti : Epistolia Domnului nostru Iisus Hristos , Epistolia Maicii Domnului ? Mi-a cazut in mana de curand o brosurica foarte veche,pe care o aveam de vreo 25 de ani,dar care a stat intr-un loc greu accesibil. Pe net se spune ca este scriere apocrifa si este pacat sa citesti asa ceva.
Doamne ajuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 103 | alexandrumelenteev | Rugaciuni | 3 | 29.01.2013 16:31:48 |
Psalmul 353 | Florin-Ionut | Rugaciuni | 6 | 08.08.2012 09:45:44 |
Psalmul 151 | Darkanian | Generalitati | 6 | 08.07.2011 09:10:50 |
psalmul 33 grecesc | vidoveczandrei | Muzica Bisericeasca | 11 | 13.07.2010 14:16:25 |
psalmul 50 | andrada3 | Sfanta Liturghie | 5 | 13.06.2008 11:54:18 |
|