![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Considerati autoexcitarea: | |||
| La fel de grava ca sexul de placere |
|
14 | 34,15% |
| Mai putin grava decat sexul de placere |
|
13 | 31,71% |
| Mai grava decat sexul de placere |
|
6 | 14,63% |
| Nu stiu |
|
8 | 19,51% |
| Votători: 41. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Avti dreptate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar voi acum ce vreti, sa ajunga sa se sinucida vreun adolescent care a comis-o si el/ea, dintr-un exces de vinovatie ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu ! Decat sa faca sex cu o persoana de sex opus din care sa rezulta sarcina nedorita si avort mai bine (atentie, nu bine, exista o diferenta intre bine si mai bine) autoexcitare. Bine este sa se abtina. Parerea mea.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca vreun adolescent dezlantuit poate sa se abtina. Sa fim seriosi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce intelegi dumneata prin " adolescent dezlantuit " ?
|
|||
|
|||
|
Nu-i de musai sa fie adolescent, poate sa fie si om in toata firea, ba chiar sa se apropie de meno/andropauza, ca sa il incerce si sa nu-si poata stapani dorintele sexuale.
Problema e ca adolescent fiind si stiind ca "nu e voie", si tu totusi nu ai putut rezista, sa nu fii atat de socat incat sa te autoinvinovatesti peste masura. Se spune ca diavolul cand te ispiteste sa faci un pacat, ti-l arata neinsemnat, iar dupa ce l-ai facut si ai remuscari, ti-l arata mult mai grav, ca sa te cuprinda deznadejdea. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu, doar sa se duca sa se spovedeasca.
|
|||
|
|||
|
Sunt de acord, dar nu trebuie sa transformam spovedania in "cos de gunoi"; pacatuim, ne spovedim, apoi o luam de la capat. Desigur unele pacate obligatoriu le vom repeta, dar parca ideea era sa incercam sa nu le mai facem macar pe alea grave. Daca odata pe saptamana, sa zicem, am intalnire cu prietenul meu imaginar, si apoi ma duc la spovedanie, e ca si cum mi-as propune sa tin regim si cand as manca ceva mai greu, as lua un laxativ sa ma "epurez"( sau as face ce fac alte nebune, stiti voi mai bine).
|
|
|
|||
|
|||
|
am vazut bine?
|
|
|
|||
|
|||
|
Era o metafora, am uitat sa pun ghilimelele de rigoare. Vroia sa insemne "am o fantezie sexuala, cu sau fara finalitate".
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 83 | 23.02.2024 20:19:51 |
| Totul despre spovedanie | iosif | Pocainta | 42 | 13.08.2011 01:01:59 |
| Totul despre catolicism | strajeru | Biserica Romano-Catolica | 7 | 15.12.2007 05:48:31 |
| "A intelege totul inseamna a ierta totul" | irina77 | Generalitati | 12 | 21.11.2006 11:31:25 |
|
|