Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2011, 18:32:58
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Faptul ca ateii si multi heliocentristi cred in Big-Bang, bozomi, neutrini, materie neagra, star trek, razboiul stelelor, OZN-uri, martieni ... si cred ca pe acestea se sprijina si se intareste credinta in Dumnezeu, ne arata un nivel de "formatare" extrem de ridicat, dar nu mult diferit de cel al mediei populatiei.
Neică, nu prea credeam să mă ridic vreodată întru apărarea ateilor! Nu o fac nici acum, dar mă întreb dacă și amu' contează ceva...

Cele aduse lui Adam spre numire, spre cuvântare (deno-/cono- tație) și că el le de-te nume tuturor și tuturora speciilor existente într-afară de om și binecuvântarea harului ce izvorî dintru numirea speciilor și a lumii și a tuturor conceptelor întru cunoaștere și amăgire și binecunoaștere de firea firilor lucrurilor și a tuturor conceptelor inventate prin intermediul unor limbi, mai puțin sau mai mult moarte, de care ar trebui să ne extaziem crăcănați, nu-i așa?, fleacurile și flecăreala au reușit dintru început să ne umple viața!

Nu înțeleg, de ce nu-i lăsați pe ăștia dracului, adică acolo unde au ales să fie! Cu ăla nu prea poți lupta după vaga mea impresie că da..!

Să ne ajute Domnul, tuturor!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22