Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul
Faptul ca ateii si multi heliocentristi cred in Big-Bang, bozomi, neutrini, materie neagra, star trek, razboiul stelelor, OZN-uri, martieni ... si cred ca pe acestea se sprijina si se intareste credinta in Dumnezeu, ne arata un nivel de "formatare" extrem de ridicat, dar nu mult diferit de cel al mediei populatiei.
|
Neică, nu prea credeam să mă ridic vreodată întru apărarea ateilor! Nu o fac nici acum, dar mă întreb dacă și amu' contează ceva...
Cele aduse lui Adam spre numire, spre cuvântare (deno-/cono- tație) și că el le de-te nume tuturor și tuturora speciilor existente într-afară de om și binecuvântarea harului ce izvorî dintru numirea speciilor și a lumii și a tuturor conceptelor întru cunoaștere și amăgire și binecunoaștere de firea firilor lucrurilor și a tuturor conceptelor inventate prin intermediul unor limbi, mai puțin sau mai mult moarte, de care ar trebui să ne extaziem
crăcănați, nu-i așa?, fleacurile și flecăreala au reușit dintru început să ne umple viața!
Nu înțeleg, de ce nu-i lăsați pe ăștia dracului, adică acolo unde au ales să fie! Cu ăla nu prea poți lupta după vaga mea impresie că da..!
Să ne ajute Domnul, tuturor!