![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine , primul tinar putea sa fie doar un simplu discipol, nu neaparat ucenic, asa cum este si cazul unui tinar amintit in apoctrifa lui Toma.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
putea= vorbire in limbi, doua intelesuri dai! ispitesti! este, nu a fost sau nu stii caci Dumnezeu e "cel ce este, ce a fost si ce va fi. nu neaparat, caci nu esti sigur pe tine! ispitesti! nu ai putere sa alegi? de ce ii pui pe altii sa o faca? apoctrifa e un cuvant greu pentru traducatorul meu, Nu exista un corespondent in ebraica dupa el. Pune unul singur ce se traduce in toate limbile lumii, sa te inteleg. e cuvant cu perdea! perdeaua asta nu lasa lumina sa treaca. e amintit= din cand in cand, nu tot timpul si nu peste tot! Sfatul meu e sa pleci de aici, ca nu vei gasi nmic! Nu alatura numelui tau 3 si sase. caci despre tine e vorba mai sus si esti orbit! Si tocmai l-ai pomenit! esti inconstient Last edited by Man Teo; 01.09.2011 at 11:02:45. Motiv: Cuvantu in ebraica naste intelesuri. si unul inteles e cu altul, doar altele cuvinte le infunda! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mesageria privata | mirabela | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 08.11.2012 17:30:40 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
dilema | ana09 | Generalitati | 4 | 10.11.2008 02:56:50 |
am o dilema | relycr | Generalitati | 6 | 16.07.2007 10:41:50 |
DILEMA | daliapantelimon | Generalitati | 8 | 24.01.2007 14:47:54 |
|