Domnule, și eu mi-aș pulveriza pofta celebră de curvie ispitit fiind mereu cu neschimbabila tinerețe xenofobă față de fata bătrână... la minte, adică aia înțeleaptă, adică față de fata moșului... ca să nu mă trezesc rânjind cu entuziasm gândindu-mă la taina ce se află în lada cea mare pe care a ales-o fata babei lacome din pod, primită de la sfânta Vineri, că de abea a putut-o căra până acasă. Și acasă minune mare, șerpii și balaurii le-a înghițit pe amândouă, pe baba și pe fata ei, și apoi lada s-a închis.
Iar MISA pare că vrea s-o deschidă și s-o ție deschisă ca să vedem noi cine are ''curajul'' să intre acolo.
Mopsule dargă, da, de Domnul trebuie să avem milă, dar nu-i putem pulveriza, căci nu cu mădularele și nu cu sângele și carnea e lupta ci cu duhul rău conținut de duhul rău înlăuntrul său.
Ceea ce trebuie să faci, în general vorbind, este să nu te molipsești de înțelepciuda lor prin care ei în furia lor își pun nădejdea lor numai în ei ca să-și satisfacă apoi furia nădejdii de sine prin curvia privirii tuturor goliciunilor interzise.
I-aș mitralia cu foc și cu apă, dar nu-s ei de vină, ci duhul cel rău care și pe mine mă cam duce la film și la flirturi stradale și la privilegiul de a pofti femeia cea mai pe potriva mea, de a visa perpetu la ea, la femeia
fatală, femeia cea mai
rea, femia cea plină de... bani și pofte rele.