![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Noaptea Sfantului Bartolomeu" a fost una din marile nenorociri ale umanitatii, atat in acele momente, prin oroare, cat si pe termen lung, prin consecinte. Daca e sa o judecam mai ales dupa consecinte pe termen lung si foarte lung, a fost la fel de dezastruoasa ca bombardamentul atomic asupra Japoniei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In interventia dv. cereati exemple concrete despre relatia cu catolicii din jurul nostru. Nu am facut decat sa dau exemplul cerut la mesajul dumneavoastra generalizator. Personal, sunt total impotriva generalizarilor. Oricand se iveste ocazia spun cu convingere ca trebuie inteles, apreciat, cunoscut omul ca individ, nu dupa grupul (gruparile) din care se revendica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand conteaza si daca se spune adevarul, pe forumul catolic se spuneau o gramada de neadevaruri depre BO. Atitudinea decanta nu mi s-a parut a fi atacarea userului care spunea ca Filioque nu e corect, de exemplu. De exemplu al doilea mesaj adresat mie de Erethorn era ca sunt inselat de draci, desi nici macar nu aveam o discutie cu el. Si in restul mesajelor s-a mai repetat din cand in cand. Dar nu mai am de gand sa continui discutia despre asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noaptea de Anul Nou | parinteleiacob | Spiritualitatea ortodoxa | 15 | 03.01.2013 10:51:19 |
Cuvantarea PF Bartolomeu patriarhul ecumenic la sedinta Sfantului Sinod al BOR | mihailt | Generalitati | 1 | 28.10.2010 23:47:48 |
Noaptea de Înviere | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 3 | 05.04.2010 15:40:34 |
Noaptea strigoilor... | silverstar | Generalitati | 15 | 17.02.2010 17:24:50 |
In noaptea de Craciun | C.tin | Intamplari adevarate | 5 | 02.01.2009 22:15:28 |
|