Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2011, 22:56:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
stau si ma gandesc: ce bine ca acest forum are totusi un admin.
care isi face treaba, din cate am observat.
poate ca unora tocmai asta nu le convine.
dar asta este viata, unii fac regulile, iar ceilalti sunt obligati sa le respecte, mai ales cand te afli pe o proprietate privata.
domnule neica, stii ce mi se pare curios?
ca de obicei, cei banati sunt tocmai ortodocsii.
ateii, in general, pleaca de buna voie.

ce intelegi prin jignire?
apelativul "sectaro" seamana cu o jignire?
cat ateii sunt facuti pitecantropi, este jignire?
daca raspunzi cu "da", atunci trebuie sa schimbi propunerea de regulament si sa spui ca ateii, evreii, musulmanii, cei de alta confesiune, nu au voie sa jigneasca, lasand frau liber ortodocsilor.
s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta. asta daca esti onest.

dar nu ar fi mai bine sa-ti faci propriul forum? pe care sa-l administrezi cum vrei.
Dumitru, sunt absolut de acord cu tine in privinta jignirilor: ele NU AU CE CAUTA pe acest forum.
In privinta apelativului de sectar, cred ca ai inteles gresit. Nu este folosit ca o jignire, ci ca o atentionare pentru cei, care sunt in pericol de a se lasa smintiti, din cauza afirmatiilor gresite facute de "sectar".

In ceea ce priveste banara ortodocsilor: intr-adevar f usor poti ajunge in aceasta situatie, depunand prea mult zel. Pacat, totusi, caci in felul acesta, oameni, care au contribuit mult la activitatea acestui forum, au fost eliminti, saracindu-l. Sa pastram insa masura de mijloc si va fi bine.

Poate ar fi bine sa se indice si un motiv pentru banare, dar cer prea mult de la admin, stiu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22