![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
La solicitarea prietenului N.Priceputul postez un poem scris de un prieten acum mulți ani.
Atunci când pleci se umplu-ncăperile de tine Capcana fericirii ne prinde prea târziu Îmi tulbură privirea amurgul siniliu Îmi răvășesc mistreții prin suflet ghioceii Îmi vântură vultanii din streșini porumbeii Și știu că așteptarea va fi un tren pustiu Capcana fericirii ne prinde prea târziu Și-atunci când pleci se umplu-ncăperile de tine G. Munteanu
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Mulțumesc, frate Mihail. Frumoasă întreaga poezie, dar, într-adevăr, mi-a mers la inimă mai ales primul vers. Răspund, la rându-mi cu frumoasa poezie a lui Daniel Turcea: Anastasia blândețea candelei îi ardeîn inima ce nu mai știe nimic asemeni, în iubire, pe pământ știu, vom muri dar câtă splendoare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu cunosc multe despre el. Știu doar că Părintele Galeriu îl prețuia în mod deosebit.
|
|
|||
|
|||
![]()
A fost unul din ucenicii și fii duhovnicești a părintelui!
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma si ajuta-ma
si spala-mi ochiul si întoarce-ma cu fata spre invizibilul rasarit din lucruri. Iarta-ma si ajuta-ma si spala-mi inima si toarna-mi aburul sufletului, printre degetele tale. Iarta-ma si ajuta-ma si ridica de pe mine trupul cel nou care-mi apasa si-mi striveste trupul cel vechi. Iarta-ma si ajuta-ma si ridica de pe mine îngerul negru care mi-a îndurerat caracterul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|