Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Nu știu dacă merită să comentez pentru că nu știu dacă vrei să înțelgi ce voi spune. Cum gândiți tu și neica_nimeni? Dacă îi raportezi pe cei care jignesc credința ortodoxă, pe cei care blasfemiază ești iudă. Însă un regulament drastic este necesar. Poliție să fie, dar să facă treaba asta „murdară” fără noi, nu? În ce fel doriți voi să se facă ordine dacă nu vreți voi să contribuiți la asta?
Vă supărați, însă, dacă vi se spune că nu aveți logică și atunci vreți să fie eliminat cel care îndrăznește să spună așa ceva.
|
Mie mi se pare mai corect,sa-i lasam pe acesti oameni rataciti si indiavoliti sa fie judecati de Atoatestapanitorul !!!
Nu cred ,ca am fi in stare noi sa fim judecatorii lor, sa dam verdicte clare,ca intr-un tirbunal,cu pedepse concrete (precum banarea, etc...)
Cu acesti obraznci,si blasfemiatori,am putea sa ne purtam corect in doua moduri simple :
1). sa contraargumentam elucrubratiile lor (insa uneori ura fata de ei ,ne vine si din faptul ca noi insine ne simtim slabi in fata lor, si fara argumente,avand noi insine putina credinta,si nerezintand sa ne-o mai submineze si altii-de aici ne vine ura imensa !)
2). sa nu-i mai bagam senin in seama, nemaivorbind deloc cu ei, vor pleca singuri, plictisiti ca nu au cu cine sa se mai certe !
...si apoi,l ai plin de copii ,adolescenti,de astia teribilisti,cu spirit de fronda,pe aici, in contra carora nici nu poti sa te superi ,datorita varsei lor imature !