![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scriptura invata ca inceputul intelepciunii e frica de Dumnezeu. Frica de Dumnezeu, o inteleg eu, ca o constientizare a pacatului, o recunoastere a starii cazute si o dorinta de schimbarea a vietii manat de dorinat sincera de a nu-l mai supara pe Dumnezeu. Frica nu o inteleg in sensul de teama, ci in sensul de a nu-l mai supara pe Dumnezeu, de a nu-L intrista.(asa e si in relatia cu cel iubit:te temi sa nu-i gresesti ca sa nu-l intristezi). asadar daca ne asuman aceasta vinovatie generala, ptr ca nu e doar o expresie ci o realitate, intrucat o multime de pacate a facut omul, daca nu la nivelul faptelor cel putin la nivelul gandurilor, am incepea sa Il Privim altfel pe Domnul. In adevarata lui Lumina am vedea grandorea Lui si micimea noastra. iata o poezie ce imi place atat de mult... In Biserica si-n scoala-Traian Dorz In biserică și-n școală Când Te-am cunoscut de mic Ah, mi-am zis trufaș, Iisuse Eu sunt totul, Tu nimic. Când iubirea Ta îmi spuse: Uita-te la crucea mea M-am uitat, și-am zis în șoaptă "Totuși și eu sunt ceva." Când din nou mi-a zis iubirea-ți Vezi mai bine chipul Meu; Am văzut atunci Iisus Ce ești Tu și ce sunt eu. Să-ngenunchi Mi-ai zis sub cruce Și-n sus ochii să-mi ridic Ah, de-atunci tot plâng ... Iisuse Tu esti totul, eu...nimic.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta si faptele bune | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 63 | 07.05.2012 19:51:40 |
Faptele bune | danyel | Pocainta | 23 | 26.03.2011 09:45:46 |
Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe despre impartasirea cu ereticii | paradosis | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 26.01.2011 01:11:47 |
Din nou la invatatura Sfintilor Parinti | georgeval | Generalitati | 15 | 31.05.2009 16:50:26 |
Din invataturile Sfintilor Parinti despre cum se deosebim vedeniile. | camiann | Generalitati | 2 | 03.02.2009 15:17:44 |
|