Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2011, 16:06:46
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Mă așteptam să negi realitatea... prejudecata ortodoxă te împiedică să vezi și altceva decât versiunea sinodală a Bibliei. Orice nu se încadrează în acest tipar este "parodie" și "manuscris fantomatic". Parafrazându-l pe Toma d'Aquino, pot spune "Mă tem de omul unei singure Cărți" - cu el n-ai ce discuta; nu recunoaște nicio versiune în afară de cea proprie confesiunii lui, chiar originalul de-ae fi...
Sincer, eu nu mă așteptam să dai un răspuns atât de îndepărtat de problematica discutată.

În realitate voi sunteți niște impostori mediocri care nu vedeți mai departe de sofismele pe care vi le-au instalat în creiere "păstorii" vostri.

Exemplu clar de fandare: eu vorbesc despre manuscris și tu îmi spui de versiunea sinodală a Bibliei. Ai citit ce spune Iisus, clar și distinct, acolo???? Nici nu te interesează atâta timp cât îți aruncă în aer minciuna în care crezi.

Am dat un exemplu de viclenie neîndoielnică a acestor oameni. Fac apel la ortodocșii mânați de exces de zel apologetic: boicotați activiștii AZ7, nu le mai permiteți să răspândescă otravă . Discutând cu ei nu faceți altceva decât să le dați ocazia să-și răspândescă veninul și îi țineți în viață pe un forum unde n-au ce căuta.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31