Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Mă așteptam să negi realitatea... prejudecata ortodoxă te împiedică să vezi și altceva decât versiunea sinodală a Bibliei. Orice nu se încadrează în acest tipar este "parodie" și "manuscris fantomatic". Parafrazându-l pe Toma d'Aquino, pot spune "Mă tem de omul unei singure Cărți" - cu el n-ai ce discuta; nu recunoaște nicio versiune în afară de cea proprie confesiunii lui, chiar originalul de-ae fi...
|
Sincer, eu nu mă așteptam să dai un răspuns atât de îndepărtat de problematica discutată.
În realitate voi sunteți niște impostori mediocri care nu vedeți mai departe de sofismele pe care vi le-au instalat în creiere "păstorii" vostri.
Exemplu clar de fandare: eu vorbesc despre manuscris și tu îmi spui de versiunea sinodală a Bibliei. Ai citit ce spune Iisus,
clar și distinct, acolo???? Nici nu te interesează atâta timp cât îți aruncă în aer minciuna în care crezi.
Am dat un exemplu de viclenie neîndoielnică a acestor oameni. Fac apel la ortodocșii mânați de exces de zel apologetic:
boicotați activiștii AZ7,
nu le mai permiteți să răspândescă otravă .
Discutând cu ei nu faceți altceva decât să le dați ocazia să-și răspândescă veninul și îi țineți în viață pe un forum unde n-au ce căuta.