![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Invitatul emisiunii "Nasul" de aseara a fost un mason, care explica printre altele, ca masonii se roaga aceluias Dumnezeu ca si crestinii, musulmanii sau budistii...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i treaba ta, a mea sau a oricui altcuiva să stabilim care sunt faptele rele ale aproapelui. Creștinismul nu operează cu categorii maniheiste și nici nu dă certificate de bună purtare nimănui. Creștinului i se poruncește să facă bine, dacă nu poate să facă bine să stea măcar în banca lui și nu să-i găsească lui Dumnezeu dușmani imaginari!
|
||||
|
||||
![]()
spurcaciunea masonica,budistii si musulmanii NU se roaga aceluiasi dumnezeu ca al ORTODOCSILOR.NICIODATA numai un ratacit putea gandii asa ceva.masonii se roaga lui lucifer si ei conosc acest lucru iar de cele doua erezii nu am cuvinte.
Last edited by gdf-fdc; 06.09.2011 at 19:05:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Cine a fost "eminenta cenusie"? :) Pai asa pot sa spun si eu ca toti credinciosii, indiferent de religie, cred intr-o unitate primordiala, necreata, o ipsietate in sine, ce a generat intreaga creatie. Nu spun niciunul ca ne-am nascut din haos, insa modul in care fiecare religie Il percepe pe Dumnezeu e foarte diferit: pentru noi e personal, pentru musulmani impersonal, pentru budisti e un fel de principiu, deci ei sunt mai degraba atei etc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule Stefan, m-ati inteles gresit. Eu spun ca exista un unic Dumnezeu. Ceilalti, cred la randul lor intr-o unica zeitate superioara, insa asta nu inseamna ca exista mai multi "zei" (un Dumnezeu pentru crestini, unul pentru musulmani, unul pentru hindusi etc), ci exista Unul singur- Dumnezeu, pe care ei Il definesc in mod diferit. Brahma, Vishnu, Shiva sunt atributele Lui Dumnezeu in viziunea hindusa. Nu spun ca sunt reale, caci caracterul Lui Dumnezeu e cel reflectat in Crestinism, insa asa il percep ei, asta spuneam in postul anterior.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atunci imi cer eu scuze ca nu te-am inteles cum trebuia. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cum il cheama, dar a promis ca mai vine in emisiune.
Citat:
In rest nu stiu despre ce vorbesti... Citat:
Intr-un fel fiecare recunoaste existenta lui Dumnezeu, chiar daca nu ajung niciodata sa Il cunoasca cu adevarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by antoniap; 07.09.2011 at 07:46:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pe ce te bazezi cand spui toate astea? Ai fost cumva mason de grad 33 si ti s-a spus "Hai sa distrugem biserica ?". Si mai nou am observat ca Biserica ataca tot mai mult Masoneria... care nu am auzit vreodata sa raspunda (pe principiul hai sa intoarcem si celalalt obraz). MASONERIA NU ESTE O RELIGIE/CREDINTA! nu inteleg de ce ai deschis subiectul la "Alte Religii" prin asta demonstrezi ca stii totul despre masonerie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|