Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2011, 10:47:28
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Costica Dima Vezi mesajul
Va multumesc tuturor celor ce v-ati ostenit a raspunde intrebarii mele,pe care nu intamplator am pus-o. Sunt unu dintre cei fericiti ca si-au gasit sufletul pereche,este ceva deosebit,dar suntem fiecare dintre noi implicati intr-o relatie :eu sunt casatorit,dar nefericit,ea/sufletul meu pereche este divortata. Din scrierile religioase,o astfel de relatie nu este acceptata,fiind considerata un pacat. Un sfant parinte arhimandrit,Gherasim,de la manastirea Nicula ne-a dezvaluit aceasta taina, cu un har deosebit,fara a-l cunoaste personal,aflat in imparatia lui DUMNEZEU acum,trecut la cele vesnice la muntele Athos ne-a asigurat ca relatia noastra nu este un pacat si ca MARELE SI BUNUL DUMNEZEU ne-a unit in ceruri in urma rugaciunilor si binecuvantarii sfintiei sale. A mai beneficiat cineva de sfaturile si binecuvantarea parintelui arhimandrit Gherasim?
Daca cunoaste cineva cazuri similare sau poate detalia cumva exprimandu-si parerea in cunostinta de cauza,astept intrebari,opinii,pareri/sfaturi avizate.
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI!
hm... iata asa lucreaza diavolul ca sa destrame familia, care e baza societatii.
Dintr-o data ea nu mai e buna, apar nemultumiri, apar certuri, brusc gaina din curtea vecinului e mai frumoasa. E sufletul pereche.
Si asa se creaza in mintea omului ideea ca are drept sa fie fericit, ca are drept sa-si caute sufletul pereche. asta e doar o himera, o iluzie optica, o fata morgana , daca vrei. Dupa ce ajungi la ea, iti dai seama ca doar ti s-a parut ca vezi apa pe sosea.

din pacate cunosc un caz exact la fel. El, si-a dat seama ca ea nu mai corespunde cerintelor lui(dupa ce au facut 4 copii) si ca gaina din curtea vecinului e mai frumoasa. a renuntat la sotie si la cei patru copilasi, pentru a fi cu ea. Iar ea a fost numai lapte si miere pana l-a vazut divortat. Apoi l-a mai tinut cateva luni apoi i-a zis si ea PA.
si astazi, cand vezi barbatul frumos si ingrijit de odinioara, te apuca plansul. A slabit mult, umbla neingrijit, are privirea foarte tulburata.

Sunt de parere ca omul ar trebui sa-si duca crucea asa cum o are, cerandu-i lui Dumnezeu putere si rabdare. Si nu sa apeleze la divort fugind dupa iele.

Last edited by lore86; 07.09.2011 at 10:50:19.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet pereche carmen1980 Nunta 25 29.02.2012 23:13:45
Exista suflet pereche? mehiel Nunta 16 24.10.2008 22:50:10
Va rog din tot sufletul... quasar Generalitati 4 04.10.2007 19:20:28