![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Deschis la minte.. ei, ei,.. om fi unii mai .. inchisi la minte, asta nu inseamna fanatism, dar macar sa nu ne lasam inselati! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In legatura cu fanatismul chiar aseara m-a oprit o batrana pe strada sa imi zica despre credinta, etc si ca daca nu cred in cuvantul lui Iisus sunt pagan. Eu chiar cred in cuvantul lui Iisus si in Iisus si venirea lui, doar ca eu ii spuneam filosofie, si cand i-am zis ca accept filosofia Lui, a spus ca sunt pagan. Eu i-am zis ca da in fanatism si ca pana la urma toate religiile lumii cred intr-un Dumnezeu pe care il numesc altfel dar se manifesta de cele mai multe ori la fel. Si chiar m-a deranjat sa vad ca orice credinta era negata si clasificata ca paganism. Daca de exemplu nu am oportunitatea sa ma nasc ortodox ( zic ortodox deoarece din cate am experimentat are printre cele mai puternice slujbe daca preotii se implica trup suflet) sunt pagan ( impropriu spus, dar folosesc limbajul batranei)? Desi poate ma incred foarte foarte mult in zeul meu... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai simplu, mai profund, dar din toata inima sa credem, asa zic eu si tare mi-ar placea daca as fi in stare. Mi-o amintesc pe mama mea, femeie simpla de la tara, fara prea multe filozofeli prin cap... As vrea sa am credinta ei.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Revenind la subiect: La hipnoza, erau zvonuri ca unii "terapeuti" lucreaza cu demoni. Nu stiu pe cat e adevarat si pe cat fals, dar o sa ma interesez. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
diferenta nu e de vremuri ci de comportamentul individului.Strabunii nostrii nu stiau de cat Biserica, munca si cresterea copiilor. Si le era destul.traiau fericiti si in simplitate. Lumea moderna s-a indepartat de aceste traditii sanatoase, pe motiv ca sunt invechite si si-a pierdut pacea. Si o tot cauta: in Biserica, acolo unde ar gasi-o se plictisesc sa stea si cauta tot felul de alternative pe care diavolul le cosmetizeaza si le inveleste in ambalaj de staniol:yoga, reiki, religii orientale, practici oculte s.a Stii e o vorba care zice omul ce cauta, aia gaseste.
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă preoteasă, astăzi le brodați cum scrie la carte!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine nu ma intereseaza daca reprezinta vrajitorie sau nu,stiu ca trebuie sa ma feresc de ele.Stiu ca daca suntem bolnavi,este pentru ca asa randuieste Dumnezeu pentru pacatele noastre,iar daca vrem sa ne vindecam,avem la indemana spovedania,maslurile,rugaciunea,Sfinta Liturghie.Cred ca tin de alte religii si nu de a noastra, si nu avem de ce sa le incercam-folosim.Pentru noi nu sunt de folos.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cunoasterea adevarata de la Dumnezeu vine. Ce te invata oamenii e valabil astazi iar maine e "informatie perimata" si nu mai ajuta la nimic. Si totusi mai ieri unii ucideau pe altii pentru ca nu erau de acord cu acea "informatie perimata"!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reiki si tentatii | oana Re | Alte Religii | 157 | 02.09.2017 16:59:59 |
Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 16:48:52 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
Hipnoza... Exista asa ceva in psihologie? | laurastifter | Generalitati | 253 | 16.03.2013 04:02:09 |
|