Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2011, 19:30:03
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit

Iata cupoanele de pensie ale celor doua batrane
Attached Images
File Type: jpg CCF00662011_00001.jpg (14,4 KB, 23 views)

Last edited by mara2008; 06.09.2011 at 19:55:50.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 23:28:20
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Implicit

un user cu 3 mesaje cere bani

apoi apare un sprijin neasteptat de la un user mai vechi

care desi este din Bucuresti ... si nu stie nimic ... ii critica pe cei neincrezatori, apoi posteaza taloanele de pensie ale batranelor din Gorj

uite asa se duce de rapa increderea ca cei care cer ajutor sunt de buna credinta
Reply With Quote
Vechi 08.09.2011, 01:13:01
marius.b.'s Avatar
marius.b. marius.b. is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
un user cu 3 mesaje cere bani

care desi este din Bucuresti ... si nu stie nimic ... ii critica pe cei neincrezatori, apoi posteaza taloanele de pensie ale batranelor din Gorj

uite asa se duce de rapa increderea ca cei care cer ajutor sunt de buna credinta

ai terminat magistratura cumva?
Reply With Quote
Vechi 08.09.2011, 04:03:56
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Pentru daniil96

Imi cer scuze turor celor ce am suparat cu mesaju meu dar chiar santeti singur ca nu stiu nimic?O fi ajuns intamplator cupoanele la mine?Le am de mult timp si daca nimeni nu s-ar fi scris ce s-a scris de catre uni userii nu le-as fi pus niciodata.Va rog sa verificati inainte de a mai spune asa ceva .Ca sa cunosti un om ,sa il ajuti macar cu o vorba buna nu trebuie sa fii in acelas oras ,doar sa ai suflet si pentru acel om care are nevoie macar de o vorba buna.
Rog pe dnu adm sa le stearga daca considera ca am gresit postandu-le si am jignit pe cineva alaturi de scuzele mele catre toti membri acestui site crestin de suflet.

P.S.Daca nu as fi scris orasu la profilu meu ar fii fost mai bine cred,asa cum fac majoritatea caci nu as mai fost judecata,uite asa invatam mereu cate ceva.
Multumesc domnule daniil96
Vechi 08.09.2011, 08:47:57
ashima ashima is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Implicit nu sunt judecator si nu am dreptul sa judec...

scriu de putine ori pe aici sau forumuri in general,dar ma gandesc ,ca o varianta de ajutor ar fi putut-o solicita chiar de la preotul parohiei din tinutul dumnealor.Este sau ar fi o persoana ce cunoaste situatia si sprijinul ce l-ar putea acorda cu ajutorul crestinilor ar veni fara sa mai dea nastere la comentarii speculative.Si ca sa fiu sincera,ca om ,ai putea gandi ca ar exista ceva necrestinesc in solicitare.
Ca ex. pot veni cu urmatoarele: tatal meu fara un rinichi ,de 75 ani si mama 66 ,Dumnezeu sa le tina mintea si sufletul sanatoase amandurora ,muncesc la tara enorm.Au animale,gradina de zarzavat ,cereale de treierat.Cand stau si ma gandesc la cate fac,ma mai intreb de ce muncesc atat? Dar singurul care stie este Dumnezeu prea Bunul.
Revenind la subiect,ei nu au gandit nicicand sa ceara ajutorul altor oameni,nici cand au avut mai putin.Pentru ca nu de putine ori s-a intamplat si acest lucru avand 5 copii.
Doar Dumnezeu i-a calauzit si i-a indrumat.
Dumnezeu sa ne dea intelepciune tuturor!
Reply With Quote
Vechi 09.09.2011, 00:14:43
Alexuta Alexuta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2011
Implicit pentru mirel.t

Da,au primit un plic de la un domn Cristian din Hunedoara(in luna Martie),fost foumist,le-a incurajat,le-a urat la multi ani de martisor si le-a mai dat 20ron.Cam cate medicamnete crezi ca au cumparat de atunci de acesti bani?

Last edited by Alexuta; 09.09.2011 at 00:30:19.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2011, 00:46:01
Junior Member

Implicit

Daca imi permite dmn adm as vrea sa felicit anumite persoane de pe acest forum(se stiu ele care),ar merita chiar o diploma pentru imaginatia pe care o au.Nu le-a obligat nimeni sa dea nimic,atunci de ce arunca cu piatra in batranele astea,
suntem sau nu pe un forum Crestin Ortodox
suntem sau nu la Umanitare,
daca era vorba de un copil ce avea nevoie urgent de ajutor,tot asa se comportau,trezitivaaaa,excluzandu-le pe batrane care,deh,intr-o buna zi o sa ne paraseasca sunt persoane care ''chiar au nevoie de ajutor'',dar,nu voi trebuie sa cercetati,filozofati,pana...moare omul,poate ar fi mai bine sa schimbam rubrica,sa nu-i mai ziceti Umanitare,sa-i zicem''discutii la cafea ''sau cum vreti sa discutati pana gasiti vreo sol. sa le spun la batrane cum sa traiasca cu pensia care o au...

PS:Daca topicul meu deranjaza prea tare,dmn adm puteti sa-l stergeti,oameni cu suflet s-or gasi si in alta parte...

Last edited by Alexuta; 09.09.2011 at 00:53:03.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2011, 01:10:21
Junior Member

Implicit

Preotul parohiei locuieste la apr.20km de parohie,vine cand este nevoie...se ocupa de ce-l intereseaza,in special pe dansul,trimite pe cineva prin sat sa adune bani,daca este nevoie pt ceva de facut la biserica nu daca au si altii greutati.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2011, 11:54:50
silvia55
Guest

Implicit cu voia dumneavoastra...discutie la o cafea....

...vezi tu draga mea,la o simpla cautare in DEX aflam cuvantul umanitate cu mai multe intelesuri ...in aceasta umanitate incap si cele doua doamne pentru care pledezi dar si cei multi,chiar foarte mult oameni amarati ,bolnavi din jurul meu sau din jurul celorlalti forumisti ...nu le-am ajutat pe aceste doamne si nici altii de pe acest forum,asta nu inseamna ca nu ajutam.Pentru toti ceilalti oameni amarati si bolnavi ai Romaniei ,cu venituri mult mai mici si pe care nu are cine sa-i ajute ,cine bate cu pumnul in masa?....suntem pe un forum,o comunitate cu bune si rele la fel ca intr-o famile ,poate ar trebui sa avem mai multa intelepciune...
Reply With Quote
Vechi 10.09.2011, 21:00:54
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit hellooo

Citat:
În prealabil postat de Alexuta Vezi mesajul
Nu le-a obligat nimeni sa dea nimic,atunci de ce arunca cu piatra in batranele astea,.
Sorry, dar vad ca vrei sa intretii o confuzie continua.

Nu se ia nimeni de batrane, ci de modul cotit cum pui problema. Nu esti prea dusa la biserica.
Zici ca nu au primit decat de la dl. cristian67. Eu spun sigur ca au mai primit (sau mai degraba ar fi trebuit sa primeasca) si de la altii. Ia mai discuta cu prietena Dana si cu dl. George.

PS: Cum am spus si Marei, nu vreau sa fac circ pe acest topic.
Dar vad ca trebuie sa spunem totusi lucrurilor pe nume, pentru ca nu intelegeti altfel.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog,am nevoie de ajutor! claudelina Despre Biserica Ortodoxa in general 5 08.08.2011 22:12:30
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37