![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot stau si ma intreb de ceva vreme incoace de ce oare nu am auzit nici un ateu sa discute aprins despre subventionarea stadionului Arena Nationala. Aveti idee dragi atei cam cat a costat magaoaia aia adapostitoare generoasa a campurilor de cartofi romanesti? Si aveti idee si de unde au venit banii? Hai sa va dau eu informatia mura-n gura: a costat 234 milioane. De euroi, nu de lei vechi. Stiti cat a finantat Primaria aia care are prostescul obicei de a arunca cu bani pentru Catedrala? Pai sa va zic eu: acea primarie infama care e in cardasie cu BOR si i-a dat pentru Catedrala 10 milioane, pentru Arena Nationala a dat de... 2 ori mai mult. Ce am zis, de doua ori? Ce calcule sunt astea tata? De 5 ori mai mult, baieti. Sau poate chiar si mai mult... Ati putea face voi un calcul? Ca eu, fiinca am fost credincios si inca nu mi-am revenit complet la ateism, stau cam prost cu IQ-ul. Da` am auzit asa: Primăria Capitalei a finantat Arena Nationala cu 199 de milioane. Normal, de euroi, nu de lei vechi. Problema pe care eu mi-o pun: mie sportul nu-mi trebe nici sa-l vad in ochi. Urasc pana si sa-l privesc la tembelizor. Dau pe telenovele mai bine. De ce fratioare imi ia astia mie banii sa faca ditamai mastodontul de stadion in plina criza? Nu era mai corect sa sa-si faca coruptii din FRF tot ce doreste muschii lor insa din donatii si resurse lor personale? Sau (pentru a parafraza un ateu clasic in viata) le-a fost teama ca nu-l termina decat prin 2300, toamna? Last edited by un_nepocait; 07.09.2011 at 23:49:01. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|