![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam in trei sute de ani se vor amortiza costurile si apoi o sa intram la castig. Daca va creste pretul cartofilor. Asta e tare... ![]() Pai pana si noi ateii si cvasiateii vom putea intra acolo. Si nici nu platim 400 RON bilet. Ca e Intrarea Libera. Citat:
Cum ar veni Primaria Capitalei este datoare BOR inca 189 de milioane de Euro. Sper sa-i dea cat mai curand. La alegeri 100 si anul celalalt inca o suta. Sau daca-i da pe toti odata, fie, doar 189. Deci asa...esti un ateu microbist, te-am prins. De aia taceati mâlc cand coruptii dadeau sute de milioane de euro pe intinsele campii de cartofi. Da` mie nu-mi convine, intelegi? Nu pe banii mei tata. De ce nu s-a facut un referendum national? Si apoi trebuiau sa construiasca spitale. Si tu la cati concetateni de-ai nostri mor de foamete nu te gandesti, hurdubaie de stadion ne trebuia pe criza asta? Last edited by un_nepocait; 08.09.2011 at 00:41:30. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|