![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In zilele noastre nu mai zice nimeni ca nu exista Dumnezeu, ci doar prezinta pacatul in haine stralucitoare pentru a fi acceptat mai usor. Crestinul care cade in pacate grave se lipseste singur de ocrotirea lui Dumnezeu si atunci nu mai are cine sa-l apere. A fi de acord cu homosexualitatea inseamna a-i sluji lui satana. Familiile de homosexuali infiaza adesea copii pentru a intretine apoi relatii sexuale cu ei. Scarbosenia aceasta n-are cum sa-I fie placuta lui Dumnezeu. A face propaganda in favoarea acceptarii homosexualitatii inseamna a-i sminti pe altii. Si scris este: ,,Vai de cel prin care vine sminteala." Last edited by antoniap; 08.09.2011 at 17:47:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am scris clar, daca nu vor copii, si totusi vor sa duca o viata cu Dumnezeu. Va rog nu mai luati citate rupte din context. Nu le interzice nimeni e vorba de asumare a responsabilitatii. Si daca e sa parafrazam pe acelasi apostol el zice ca e mai buna fecioria, dar cine nu poate si nu e in stare sa se casatoreasca. El nu dispretuia casatoria, ci neinfranarea oamenilor era problema. Dar cu toate astea noi trebuie sa tindem la curatie, atat cat putem. Nu ne cere nimeni de maine gata, sa nu mai avem nici o pofta, nimic, ca stie Dumnezeu ca ne e greu, dar sa ne straduim...si sa nu mai cautam scuze. Ma bucur ca ai ridicat problema, nu mi-am dat seama ca se poate interpreta ca o interdictie. Totusi daca nu vor copii, sau nu mai pot avea din cauze medicale, ce alta solutie le dai afara de abstinenta? Avortul care e crima nu prea pare ok...si nici contraceptia, ca ii imbolnavesti...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si acum un sfat pentru care s-ar putea sa-mi anuleze contul: Pentru cei care spun ca intr-adevar isi iubesc partenerul si au o fermitate asa de patologica in a spune ca sexul este doar pentru procreere si in rest trebuie sa ne abtinem - 2 lucruri: 1. Nu stiti intr-adevar ce e aia dragoste in cuplu (Nu prietenie, ci dragoste). 2. Poate nu o faceti bine. De aceea si spuneti sa ne abtinem cat mai mult. Eu stiu sigur ca daca as avea o casnicie stearpa sentimental, cu o persoana care nu prea imi mai rezoneaza asa bine ca inainte de altar, as baga ideea asta: Nu in seara asta draga, e pacat. La urmatorul copil, in vreo 3 ani. Si asta e ultimul copil. :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru unii, da. Ei ar trebui sa se spele mai des.
Sexul, in casatoria crestina are trei motivatii: 1. Facerea de copii.Dar de aici si pana la a promova exclusiv placerea (sau exclusiv placerea ta) in relatiile sexuale sau sexul in afara casatoriei sau homosexualitatea, incestul, pedofilia, zoofilia si alte comportamente deviante, e cale lunga. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare minciuna ce spui ca vii din spañia este adevarat ca sunt MARICOÑ multi aici dar nu sunt asa cum tu vrei sa faci sa se Inteleaga eu traiesc de 10 ani aici si nu vad ce tu vrei sa induci cu multa Indrazneala si sa faci sa creada poporul acesta ortodox ca asa este normal. Daca este normal de ce nu la facut Dumnezeu pe homosexual sau maricon sa aiba partea corpului ca si femeia si sa nasca copi sau crezi ca daca se masturbeaza intre ei este si normal ¿¿¿¿¿¿ ; Lasate de propuneri si cauta pe Hristos daca ai pretena RomInca daca nu cauta sa nu faci vrajba aici ca acest subiect nu este pentru noi cei crescuti si botezati ortodoxi . Dupa felul In care pui problema cred ca esti homo si vrei sa aduci argumente care nu au fundament.;;; daca este asa cum tu vrei sa spui ca este bine ca am evoluat spre nou crezi ca Dumnezeu nu este acelasi de la facerea lumi si astazi ca sa mai scHimbat sa modernizat dupa placerile creaturi create de mIna Lui nu???? tu nu esti spaniol cum nu sunt eu marochi te nu stii ce vrei ca nu ai dreptate de nici un fel esti stapInit de duhuri vrajmase lui DUMNEZEU. daca ar fi voia Lui Dumnezeu de ce a mai facut srtamosului nostru Adam pe eva de ce nu a lasat numai pe adam si sal faca sa se reproduca singur far de Impreunare cu femeie .?????????????????? mai bine abandoneaza acest subect si te du si te Increstineaza si te boteaza si te fa crestin ortodox ca ve gasi raspunsul sigur la o vreme hotarIta de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai ajuns in tara noastra, s-ar putea sa fie din Pronia lui Dumnezeu. E infricosator, constatand usurinta cu care tolerezi homosexualitatea! Gandeste-te, ca aceasta este impotriva firii umane. Unde ar fi ajuns omenirea, daca toti ar fi homosexuali?! Poate ca nici tu nu ai fi pe lume. Eu nu zic ca homosexualii sa fie ucisi si nici marginalizati, caci "A Mea este judecata", zice Domnul. Dar nici nu am cuvinte de a-mi exprima gandurile fiindu-mi teama sa nu hulesc, sa nu asupresc, sa jignesc sau sa judec pe cineva. dar chiar azi am citit intr-o carte "Mantuirea pacatosilor" scrisa de Parintele Agapie Criteanul in care sta ca evreii si turcii nici nu hulesc pe Dumnezeu si aceasta cred ca se refera la modul verbal de exprimare. Dar ma gandesc mai departe si spun, ca homosexualitatea nu este numai impotriva firi umane si aceea pentru ce a creat-o Dumnezeu, ci insusi impotriva Lui, a Atotputernicului, Atoate Facatorului A toate Stapanitorului Dumnezeu. De ce a Creat Dumnezeu pe Adam si pe Eva. Citeste Sfanta Scriptura si Bunul si iubitorul de oameni Dumnezeu te va lumina. Si vei vedea si ce a facut in urma urgiilor identice din Sodoma si Gomora. Iisus Hristos Dumnezeul intrupat nu a binecuvantat homosexualitatea ci heterosexualitatea, binecuvantand nunta din Caana Galileii. Gandeste-te cine este potrivnicul lui Dumnezeu, nu este acesta necuratul? Se stie ca nu poti sa slujesti la doi stapani, ci numai la unul..., iar daca cineva nu face voia lui Dumnezeu ci pe a celuilalt a cui sluga este, la cine slujeste? Ma intreb daca homosexualii se roaga lui Dumnezeu. Si daca mi-ar spune cineva nu l-as crede ptr ca Domnul Dumnezeu nu L-ar lasa sa rataceasca, L-ar lumina si I-ar arata calea cea buna. Cunoscand limba romana foarte bine iti recomand sa citesti cu mare atentie si evlavie Biblia si Domnul o sa te lumineze, ceea ce-ti doresc si eu.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemeni poate in trecutul tau a fost o persoana care, daca nu ar fi fost de o alta orientare sexuala, ar fi luat locul unuia din stra-stramosii tai conducand in acest mod la distrugerea universului pe care il stim noi acum si in mod direct a nonexistentei tale. Poate nici adolf hitler, michael jackson si gheorghe hagi nu ar fi existat din acelasi motiv |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
... si pentru ca pacatul ne separa de Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Amin asa este .+++ +++ +++ +++
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SUA si Homosexualitatea | Diana67 | Homosexualitatea | 132 | 11.12.2015 18:35:30 |
Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 11:28:09 |
Homosexualitatea | NTatiana | Intrebari utilizatori | 5 | 10.03.2010 21:23:56 |
|