![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ioan a primit insarcinarea sa aiba grija de Maicuta Domnului, intr-adevar, dupa ce Mantuitorul era deja pe cruce dar, sa nu uitam, ca el, Ioan, se gasea langa Maicuta Sa atunci pe Golgota si putem presupune ca au venit impreuna. Mi se pare chiar de bun simt sa credem sa a avut grija de Maicuta Domnului si inainte de a-i spune explicit Mantuitorul acest lucru. Nu trebuie sa luam fiecare evanghelie separat ci sa consideram ca se completeaza una pe alta. Ioan a fost martor ocular dar nu a putut vedea chiar totul, iar el a descris doar ceea ce a vazut el. Toate cele bune si sper sa fie de folos in cautarile tale. Doamne ajuta! Har, smerenie si jertfa de sine. CORECTIE: Am gresit, scuzele mele si iartati-ma, Matei a fost apostol chemat.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. Last edited by MariS_; 08.09.2011 at 19:01:06. Motiv: corectie |
|
|
||||
|
||||
|
Cel care l-a inlocuit pe Iuda era Matia. Matei era numit si Levi, fostul vames.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
|||
|
|||
|
Îmi cer sincer scuze dacă te-ai simțit lezat de remarca mea imprudentă (Nu știu ce se întâmplă azi pe forum, dar suntem amnezici rău de tot) în care, după cum vezi, m-am autoinclus!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cel mai probabil femeile nu erau urmarite, dupa rastignirea lui Iisus doar ucenicii si abia apoi si ceilalti deveniti crestini, dupa un timp. |
|
|
|||
|
|||
|
Urmariti? Ma faci sa zambesc :) Nimeni nu a pus mana pe ei ca doar erau si ei cu Iisus cand acesta a fost prins. Asa cum Ioan nu a fost prins, tot asa nu ar fi fost nici ei prinsi. Dar le-a fost teama. Iar daca barbatii ar fi fost prinsi iar femeile nu, nu are nici un sens ideea ca Ioan ar fi protejat-o pe Sfanta Fecioara. Sa o protejeze de cine daca tocmai el era in pericol si ea nu? Eu nu ii vad super-eroi pe apostoli ci ii vad niste oameni ca toti oamenii, fricosi.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|