![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
În realitatea paralelă unde-i plăcea lui să șadă cugetând!
|
||||
|
||||
![]()
Si-a inchis contul din prea multa iubire
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. "El spânzură pământul pe nimic." Iov 26:7. Acest adevăr științific ca pamantul e o planeta, se află în cartea lui Iov. 2. "El stă în scaun deasupra cercului pământului." Isaia 40:22. Biblia a spus că pământul e rotund cu secole înainte ca omul să descopere acest lucru. Asa ca IN LOC SA TE DISTREZI (cum ai zis in mesajul tau) AR FI MAI BINE SA CITESTI! Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 08.09.2011 at 15:40:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai mult ca sigur i-a fost inchis contul de catre admin.Si eu ii simt lipsa mai ales ca imi era dator cu niste raspunsuri.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cu cercul pământului, e vorba de cerc și nu de sferă, de glob, și era vorba de cercul de dans sau de poezie sau de cercurile pe care le-ați fregventat voi la casa copiilor. Sau dacă e să vorbim la ce crezi dumneata că se referă, atunci e vorba de conul cu marginile ca de tobogan al luminii de la soare, în care dacă te aflii vei observa soarele răsărind și apunând și ridicându-se pe boltă deși e doar o iluzie optică, fiindcă el e tottimpul deasupra pământului cel drept la suprafața lui denivelată, peste care merge lovindu-se de mantele cerului, de curbura dinspre N sau S, și astfel balansul acesta dă naștere anotimpurilor. Dar voi nu vreți să vedeți că e așa și să credeți ci voi vă flatați îngâmfându-vă cu neghina sădită în voi de științifici, și mai scoateți că cică și în scripturi e așa scris cum susțin ei. Deci distrat nu sunt acuma dragul meu, ci atunci voi fi când voi o să faceți ochii cât cepele aflând și voi informațiile astea... o să mă distrez de voi căci n-ați crezut... deși v-am spus și ați știut. Știi de ce am să râd? Fiindcă am învățat proverbul: Cine râde la urmă de toot, numa' ăla râde mai bine... fiindcă urma scapă turma... adică pașii lui Dumnezeu. Dar vouă nu vă place să fiți silitori ci voi mâncați fără probleme tot aluatul fariseilor și saducheilor. Și dacă v-ați pierdut umilința ce sens mai are să vă și documentați? Ca să susțineți tooot viceversa? Last edited by vsovivi; 08.09.2011 at 16:08:08. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar cu cercul pământului, e vorba de cerc și nu de sferă, de glob, și era vorba de cercul de dans sau de poezie sau de cercurile pe care le-ați fregventat voi la casa copiilor. Sau dacă e să vorbim la ce crezi dumneata că se referă, atunci e vorba de conul cu marginile ca de tobogan al luminii de la soare, în care dacă te aflii vei observa soarele răsărind și apunând și ridicându-se pe boltă deși e doar o iluzie optică, fiindcă el e tottimpul deasupra pământului cel drept la suprafața lui denivelată, peste care merge lovindu-se de mantele cerului, de curbura dinspre N sau S, și astfel balansul acesta dă naștere anotimpurilor.
Nu știți? N’ați auzit? Nu vi s’a făcut cunoscut de la început? Nu v’ați gîndit niciodată la întemeierea pămîntului?“ El(Dumnezeu) șade deasupra cercului pămîntului, și locuitorii lui sînt ca niște lăcuste înaintea Lui; El întinde cerurile ca o mahramă supțire, și le lățește ca un cort, ca să locuiască în el.(Isaia 40:21-22)” |
|
|||
|
|||
![]()
"Dintru inceput, Dumnezeii face cerurile si pamantul.
Pamantul era gol pe dinafara si gol pe dinauntru; era intunerec pe linia apelor ce-l alcatuia; doar Dragostea creatorului invaluia pamantului goliciunea, Si face lumina..." Un bob de viata care cade prea adanc se hraneste cu pamant si apa (trup si cuvinte), dar fara lumina (credinta) mucegaieste. Un bob de viata, care cade prea la suprafata pamantului, se usuca in trupul lui de lut. Un bob de viata ce primeste apa si caldura, cauta sa creada... Si nu poate crste daca nu sunt langa el alte boabe, jertfite in tarana dar cu viata in lumina. Crede ca pe fata pe care l-a mangaiat apa, pe acolo trebuie sa si rasara; Crede ca prin locurile unde a simtit caldura, pe acolo e lumina (chiar daca nu o vede). Un bob de grau i-si da viata, pentru celelalte zece din varful spicului! caci fara Fiul, nu ar mai exista nimic... Last edited by Man Teo; 08.09.2011 at 16:27:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ia spuneți cum se frăgezesc ele? Nu știți, n-ați auzit... n-ați rumegat toată ziua la ele... ci ați rumegat altceva tot așa precum unii mestecă viceversa frunze de tutun. Nu reiese foarte clar și din citatul prezentat că nu există nici un glob de pământ? Și e clar că Dumnezeu e deasupra cercului de bârfă al locuitorilor pământului... iar dacă ar fi glob cum ar mai arăta cortul ăla? Să fi luat pământul în mintea unora locul soarelui și al lunii la eclipsa de soare, când formează ele un glob perfect ce nu răspândește lumină în jur? Last edited by vsovivi; 08.09.2011 at 16:45:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper să înțelegi corect ce ți-am scris acum, altfel îți promit că o să facem împreună poezie postmodernistă până la adânci bătrâneți!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce-i iei omului plăcerea? Nu vezi cum capătă pe zi ce trece un profil supraponderal frumușel? Lasă-l să creadă că e celebrusc... nu-l pune la respect... căci am impresia că avem de-aface cu un tocilar notoriu. Problema apare atunci când vrei să scapi de funcția de impostor, așa că... pentru ce te oftici? Eu nu m-am ofticat ci l-am aplaudat. I-am sus-tras niște palme... de pământ. Last edited by vsovivi; 08.09.2011 at 16:57:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arminianismul sau Pelagius se intoarce: inceputul invataturii apostate. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserici Protestante | 31 | 25.07.2011 20:04:38 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul | georgeval | Generalitati | 5 | 02.09.2010 15:11:44 |
Inceputul relatiei de iubire | Daniel777 | Intamplari adevarate | 0 | 15.05.2010 12:20:22 |
|