Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2011, 16:34:05
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Aha, deci rationamentul tau se bazeaza pe ideea ca "oricum se fura, mai bine aruncam banii aia catre BOR?"

Daca BOR era o organizatie interesata intr-adevar de oameni, si nu doar de bani, puteau sa bage aia 600 milioane (pe care se laudau ca ii vor obtine singuri, fara ajutor de la Stat) intr-o gramada de chestii utile, care chiar ar fi ajutat lumea. Asa, ii vor baga intr-un mall de prost gust, cu o cruce pe acoperis. Singurul rezultat este ca ego-ul popilor va fi satisfacut, si cam atat.

Gazonul a fost atat de prost tocmai pentru ca a fost ieftin, nu pentru ca a fost scump. Intereseaza-te cam ce gazon cumperi cu 70.000 euro, si cam cat costa unul adevarat (impreuna cu sistemele necesare pentru mentenanta). Si mai vorbim dupa aia.

Si ca sa raspund penultimei propozitii din postul tau, unde e "folosul"?
Detaliaza, te rog. Si nu, nu ma intereseaza despre cum Catedrala ca duce mai multi romani in Rai, sau va contribui la "salvarea" sufletelor. Un folos real, vizibil si cuantificabil. Astept.
Cocluzia ai tras-o prost.Nu asta am zis eu.Am vazut ca tu zici mereu ca acesti bani cheltuiti pe catedrala erau mai bine bagati intr-o gramada de chestii utile care ar fi ajutat lumea.Dar asta a facut BOR de atata amar de vreme si lumea tot saraca a ramas si Biserica fara catedrala. Cred ca stii si tu ca ideea de a construi o catedrala e foarte veche.
Prietene, si eu sunt microbist.Faptul ca gazonul a costat 70 000 euro am auzit atat la Sport.ro cat si la GSP Tv.Unul bun costa 120 000 euro, atat a platit Gigi Becali sa-i fie adus unul din Olanda pt ca pe actualul gazon vrea sa-l inlocuiasca, Steaua avand meci saptamana viitoare pe National Arena in Europa League.Si el a confirmat ca un gazon prost, cum a fost asta de pe National Areana consta intre 60 000-70 000 euro.Dar vad ca aici nu te revolti ca acesti bani au fost aruncati aiurea. Si cu acesti bani de la buget (70 000 euro este totusi o suma frumusica, mai ales pe criza asta) se puteau face multe chestii utile nu?
Biserica este un loc unde omul se incarca pozitiv cu energie, de unde omul se intoarce acasa usurat de problemele psihosociale pe care le are si cu mare incredere in sine.Este si un simbol al Bucurestiului asa cum Notre Dame este un simbol al Parisului, si de ce nu un punct turistic. Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41