Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2011, 17:29:49
Gast84 Gast84 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.09.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Dar, daca ma iau dupa ce spuneti voi, nu-i normal nici ca un barbat sa faca sex cu o femeie. Sexul in general, de ce nu ii normal? Se presupune ca sexul este pentru a concepe un copil, restul nu are nimic, multi fac asta doar din placere dupa ce si-au format o familie, asa ii si sexul homosexual? Ce nu-i bine? Nu tot placere se obtine si asa? Doara ii tot sex, nu? Sexul inseamna actul sexual, de placere, nu de concepere, si mie cine mi-ar trebui sa imi spuna cu cine sa am sex, ca sa imi faca placere. In plus, la voi in Biblie, nu mai stiu unde scria dar, sexul este pacat, dupa cate am citit.

Apoi, asta ii cea mai mare prostie pe care am auzit-o. De ce ar trebui un copil adoptat sa fie homosexual pentru ca asa sunt parintii lui? La un copil daca ii se explica lucrurile de mic le poate intelege, intelege ca familia lor nu ii ca altele dar ii tot o familie, si daca ajunge si el homosexual, ce are?

Mi se pare ca tu esti confuz. Spunemi un simplu motiv pentru care intre doi barbati nu poate fii o iubire sincera, si erotica, dupa cum spui tu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
SUA si Homosexualitatea Diana67 Homosexualitatea 132 11.12.2015 18:35:30
Homosexualitatea in viitor SylverCheetah53 Homosexualitatea 41 29.07.2010 11:28:09
Homosexualitatea NTatiana Intrebari utilizatori 5 10.03.2010 21:23:56