![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu fiecare pom creste in voia Lui,
dupa legile Dumnezeului? De ce trebuie tuns, rupte crengile de pe el, si frunzelei verzi, cand el i-si lasa rodul de bunavoie, la timpul potrivit? poate nu e locul potrivit... De ce sarpele incolaceste caprioara, si nu o lasa sa adulmece de buna voie? poate nu adulmeca unde a trebuit... poate nu e toata iarba verde de ce nu se leaga (are rima) Cuvantul, cum era in prima scriere? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
și nici Cuvântul cu statuia unui zeu șezând pe munte Chipul omului, de demiurg schimosit în adorarea sinelui are deschisă mereu o poartă spre tristețea-terapie și spre izvorul lacrimilor care fac să crească iertarea, ca un pom al vieții niciodată veșted
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cand mintea tace... Atunci cand dormi... mintea (cunostinta) sta. Atunci cand crezi, cunostintele nu au valoare, dar te ispitesc... Poti sa-ti amintesti dimineata, si sa te vezi totusi,cum dormi? Poti sa te vezi in oglinda, atunci cand dormi? Nu vorbesc de la mine... Ci de la Cel plin de mila, care m-a trimis... Last edited by Man Teo; 09.09.2011 at 00:52:59. Motiv: Da, toate cele rele trec prin trup...da ajung la El. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cu oamenii Nu Cel plin de iubire În El nu e mândrie Nici vicleșug de vorbe-amestecate ca păsări negre în copaci bătrâni croncănind a foame de atenție Cuvintele tale nimicuri strălucitoare sunt și mieunat de fiară înfometată de priviri
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 09.09.2011 at 00:58:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa beau de aici? Sau am mancat, din ce stii ca era al tau? Sau nu am pus nimic pe masa? Nu e loc de cuvant pentru toti? Care e acuzatia ta? Last edited by Man Teo; 09.09.2011 at 01:09:13. Motiv: A CUI VOINTA E SA PLEC? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
în pământ binecuvântat și lasă-ți graiul slobod de perle false și luciri viclene smerește-ți inima să-ncapă cuvântul dătător de sens norodului întreg fă-te slujitor de vrei tu cinste să-ți agonisești
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Slujeste pe Dumnezeu... Nu esti norodul intreg! Nu vorbesc de la mine... Fraza in care am mintit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca-n vremi de prigonire să ai un reazem tare ca un izvor din stâncă țășnească-ți glăsuirea prea limpede și vrednic cuvântul să-ți rodească
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar carja e moarta spre pamant. Prigonit a fost si Fiul si nu a ajuns in carja, ci ei l-au osandit pe doua carje... Ce e vrednic de altul, e intuneric pentru matale? Sa stii, nu mi-ai gresit cu nimic! Last edited by Man Teo; 09.09.2011 at 01:35:57. Motiv: Sa nu se sprijine numeni, in cele de pe pamant |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vorbirea ta îmi pare că-ți faci prigoană sie-ți cu vorba de ocară și tâlhărești Cuvântul de nobila-i solie tu vrei ca dreptate să îți clădești virtutea? fi om și-n viclenie să nu mai glăsuiești
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arminianismul sau Pelagius se intoarce: inceputul invataturii apostate. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserici Protestante | 31 | 25.07.2011 20:04:38 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul | georgeval | Generalitati | 5 | 02.09.2010 15:11:44 |
Inceputul relatiei de iubire | Daniel777 | Intamplari adevarate | 0 | 15.05.2010 12:20:22 |
|